Zelfstandig wonen met zorg en diensten

U heeft een indicatie om in een verzorgingshuis te wonen, maar u kiest ervoor om een eigen appartement te huren en zorg en diensten af te nemen van Aafje. U woont dus als het ware zelfstandig, maar met dezelfde zorg als in een verzorgingshuis. 

U heeft een indicatie met verblijf nodig van het Centrum indicatiestelling zorg (ciz). De overheid vergoedt een groot deel van het Volledig Pakket Thuis (VPT) of het Modulair pakket Thuis (MPT) vanuit de Wet langdurige zorg. U betaalt een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Het Centraal Administratiekantoor (CAK) berekent de hoogte hiervan. Daarnaast huurt u uw appartement bij een woningbouwcorporatie. U vraagt de indicatie aan bij het CIZ. Begeleid wonen in Schuilburgh is ook mogelijk zonder CIZ-indicatie. U ontvangt de zorg dan vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Onze klantadviseur legt u dit graag uit.

 • ouderenzorg in Rotterdam Kralingen-Crooswijk
  Hoppesteyn voor ouderen...

  Kralingen Crooswijk, Rotterdam
  Op de grens tussen Kralingen en Crooswijk ligt het 13 etages tellende woon-zorgcomplex Hoppesteyn met een prachtig uitzicht over Rotterdam.

  Kralingen Crooswijk, Rotterdam
  Boezemsingel 100, 3034 CA
  088 823 1015

 • Ben Oude NijHuis

  Rotterdam-Overschie, Rotterdam
  Het Ben Oude NijHuis is een kleinschalige woonvorm, gevestigd in een voormalig klooster in Rotterdam-Overschie. Het is bedoeld voor mensen met een (lichte) zorgvraag of dementie.

  Rotterdam-Overschie, Rotterdam
  Pieter Postlaan 6, 3042 CL
  088 - 823 1019

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten