Mantelzorgers

Samen de zorg anders organiseren

De ouderenzorg staat voor grote uitdagingen. Steeds meer ouderen hebben (complexe) zorg nodig en er zijn steeds minder zorgmedewerkers om die zorg te bieden. Het tekort aan medewerkers is namelijk enorm. Bij Aafje gaan we daarom de zorg anders organiseren. Met anders bedoelen we niet alleen met onze medewerkers en vrijwilligers maar ook samen met u als mantelzorger. Wij kunnen niet anders dan een beroep op u te doen om deze uitdaging samen met ons aan te gaan.

image description

Samen zorgen

De ouderenzorg staat voor grote uitdagingen. Daarom gaan wij de zorg samen anders organiseren. Samen met onze medewerkers, vrijwilligers en met mantelzorgers.
image description

Mantelzorgacademie

Vaak helpt u als mantelzorger al of zou u dat best willen doen, maar weet u niet precies hoe. Daarom is er de Mantelzorgacademie van Aafje.
image description

Bijeenkomsten

Voor mantelzorgers worden er verschillende bijeenkomsten georganiseerd. U bent van harte welkom om hierbij aan te sluiten.
image description

Uw contactpersonen

Voor u als mantelzorger is het prettig om te weten bij wie u terecht kunt met uw vragen. Een vertrouwd gezicht die u en uw naaste goed kent. Bekijk hier alle contactpersonen.
image description

Respijtzorg

Respijtzorg biedt de mogelijkheid om de zorg voor uw naaste even uit handen te geven. Dit is een belangrijk middel om overbelasting te voorkomen.