Mantelzorgers

Samen zorgen

Zorgt u voor een naaste die hulp nodig heeft? Gaat u bijvoorbeeld mee naar doktersafspraken van uw vader of moeder? Of brengt u regelmatig boodschappen mee voor uw buurvrouw? Dan bent u mantelzorger. Als mantelzorger betekent u veel voor uw naaste en uw naaste betekent veel voor u. Bij Aafje begrijpen we dat. Komen wij als ouderenzorgorganisatie in beeld? Dan kijken we graag samen met u hoe we de zorg voor uw naaste zo goed mogelijk kunnen regelen. Ook hebben we te maken met een veranderende ouderenzorg in Nederland. Steeds meer ouderen hebben ingewikkelder zorg nodig. Daarnaast is er een tekort aan medewerkers in de zorg. Samen met u zorgen we ervoor dat de kwaliteit van de zorg en de kwaliteit van leven van uw naaste hoog blijft.

image description

Samen zorgen

Als mantelzorger betekent u veel voor uw naaste en uw naaste betekent veel voor u. We helpen u graag de zorg zo goed mogelijk te regelen. Zodat de kwaliteit van zorg én leven hoog blijft.
image description

Mantelzorgacademie

Vaak helpt u als mantelzorger al of zou u dat best willen doen, maar weet u niet precies hoe. Daarom is er de Mantelzorgacademie van Aafje.
image description

Bijeenkomsten

Voor mantelzorgers worden er verschillende bijeenkomsten georganiseerd. U bent van harte welkom om hierbij aan te sluiten.
image description

Hebt u hulp nodig?

Voor u als mantelzorger is het prettig om te weten bij wie u terecht kunt met uw vragen. Een vertrouwd gezicht die u en uw naaste goed kent. Bekijk hier alle contactpersonen.