Zorg, hoe regel ik dat?

Het regelen van de juiste zorg voor uzelf of voor iemand anders: het kan best lastig zijn. Want welke indicatie heeft u nodig? Waar kunt u krukken of een rolstoel lenen? Of alarmering in geval van nood? De Klantadviseurs van Aafje helpen u kiezen voor de zorg die het beste bij u past. Bel 088 8 233 233 of mail naar .

Indicaties en kosten

Om bij Aafje te wonen of om (thuis)zorg te ontvangen, heeft u een indicatie nodig. Onze Klantadviseurs helpen u graag bij het vrijblijvend aanvragen van een passende indicatie.

Meer weten over indicaties en kosten? Klik dan hier.

Hulpmiddelen

U kunt bij Aafje terecht voor het kopen, huren of lenen van hulpmiddelen voor behandeling, verpleging, revalidatie of zorg.

Heeft u tijdelijk een hulpmiddel of verpleegartikel nodig? Bijvoorbeeld krukken, een rolstoel, een hoog-laagbed of bedklossen? Dan kunt u terecht in onze thuiszorgwinkels, uitleenpunten of webwinkel.

Meer weten over hulpmiddelen? Klik dan hier.

Personenalarmering en sleutelkluizen

Met personenalarmering behoudt u uw zelfstandigheid, terwijl u wel 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt rekenen op hulp in geval van nood.

Met één druk op de knop heeft u direct contact met een medewerker van de alarmcentrale. De (verpleegkundige) hulp die u nodig heeft, is dan binnen 30 minuten bij u thuis.

Meer weten over personenalarmering? Klik dan hier.