Personenalarmering en sleutelkluizen

Nieuwe technieken en slimme ondersteuning maken zelfstandig blijven wonen eenvoudiger en veiliger. Met personenalarmering behoudt u uw zelfstandigheid. U kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week rekenen op hulp in geval van nood. Met één druk op de knop heeft u direct contact met een medewerker van de alarmcentrale. De (verpleegkundige) hulp die u nodig heeft, is dan binnen dertig minuten bij u thuis.

Zelfstandig wonen in uw eigen huis, maar in geval van nood kunt u met één druk op de knop direct hulp inschakelen. Met personenalarmering behoudt u uw zelfstandigheid, terwijl u wel 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt rekenen op hulp in geval van nood. Met één druk op de knop heeft u direct contact met een medewerker van de alarmcentrale. De (verpleegkundige) hulp die u nodig heeft, is dan binnen 30 minuten bij u thuis.

Tarieven

Kostensoort Alarmapparatuur en professionele opvolging Professionele opvolging*
Abonnement Maandelijks € 25,45 € 13,70
Partner abonnement Maandelijks € 4,69 € 4,69
Aanmeld- en aansluitkosten Eenmalig € 104,20 € 40,30
Huur sleutelkluisje Maandelijks € 18,34 € 18,34
Toeslag alarm via mobiele telefoonaansluiting Maandelijks € 6,30 € 6,30

*U beschikt over alarmapparatuur via uw Zorgverzekeraar of Woningbouw

Afwijkende kosten

Let op: bij klanten waar extra kosten gemaakt worden om de juiste aansluiting tot stand te brengen kunnen de tarieven van het maandabonnement mogelijk iets afwijken.

Direct aanvragen

Wilt u personenalarmering aanvragen of meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in of bel de Aafje Klantenservice

"*" indicates required fields

Wat wilt u aanvragen?