Hulpmiddelen

U kunt bij Aafje terecht voor het kopen, huren of lenen van hulpmiddelen voor behandeling, verpleging, revalidatie of zorg. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel of verpleegartikel nodig? Bijvoorbeeld krukken, een rolstoel, een hoog-laagbed of bedklossen? Dan kunt u terecht in onze thuiszorgwinkels, uitleenpunten of webwinkel.

Locaties

Rotterdam Zwijndrecht
Adres Maasstadweg 98, 3079 DZ Rotterdam Passage 4-6, 3331 CM Zwijndrecht
Openingstijden maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur en zaterdag 10.00-16.00 uur maandag t/m vrijdag 9.00-17.30 uur en zaterdag 10.00-16.00 uur

Naar de webwinkel

Klik op onderstaande button om naar de webwinkel te gaan.

Ga naar vegro.nl

Praktische informatie

Neem altijd uw zorgverzekeringspas en legitimatiebewijs mee. Komt u voor iemand anders hulpmiddelen halen, dan heeft u naast uw eigen legitimatiebewijs, ook het legitimatiebewijs en de zorgverzekeringspas van de gebruiker nodig.

Kosten

De kortdurende uitleen van hulpmiddelen valt onder het basispakket van uw zorgverzekering. Uitzondering hierop zijn de eenvoudige hulpmiddelen (krukken, looprek en rollator); deze worden niet vergoed vanuit het basispakket. Afhankelijk van waar u verzekerd bent, zijn er mogelijk aanvullende afspraken gemaakt waardoor wij u een speciaal aanbod kunnen doen.

Gratis huistest om uw zelfredzaamheid te verbeteren

Iedere derde zaterdag van de maand kunt u in de Aafje thuiszorgwinkels in Rotterdam en Zwijndrecht tussen 11.00 en 15.00 uur de gratis huistest doen. Uw woning wordt onder de loep genomen en u krijgt advies om de zelfredzaamheid in huis te verbeteren.

Meer informatie

Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met de Vegro Klantenservice op het gratis nummer 0800 288 7766.

10% korting

op hulpmiddelen voor Allemaal Aafje pashouders

image description

Voor €21,50 per jaar heeft u al een Allemaal Aafje pas voor u en uw eventuele gezinsleden op hetzelfde woonadres. Op vertoon van uw pas krijgt u 10% korting op het huur- of aankoopbedrag van het gehele assortiment aan hulpmiddelen.

Allemaal Aafje verbindt mensen met elkaar, voor gezellige contacten en aantrekkelijke voordelen voor nu én unieke zorggaranties in de toekomst. Leden profiteren van diverse voordelen en kortingen. Lid worden is voor iedereen mogelijk.

Allemaal Aafje, nu een leuk leven met zekerheid voor later

No results found!