Hulpmiddelen

U kunt bij Aafje terecht voor het kopen, huren of lenen van hulpmiddelen voor behandeling, verpleging, revalidatie of zorg. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel of verpleegartikel nodig? Bijvoorbeeld krukken, een rolstoel, een hoog-laagbed of bedklossen? Dan kunt u terecht in onze thuiszorgwinkels, uitleenpunten of webwinkel.

Locaties

Rotterdam Zwijndrecht
Adres Maasstadweg 98, 3079 DZ Rotterdam Passage 4-6, 3331 CM Zwijndrecht
Openingstijden maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur en zaterdag 10.00-16.00 uur maandag t/m vrijdag 9.00-17.30 uur en zaterdag 10.00-16.00 uur

Naar de webwinkel

Klik op onderstaande button om naar de webwinkel te gaan.

Ga naar vegro.nl

Praktische informatie

Neem altijd uw zorgverzekeringspas en legitimatiebewijs mee. Komt u voor iemand anders hulpmiddelen halen, dan heeft u naast uw eigen legitimatiebewijs, ook het legitimatiebewijs en de zorgverzekeringspas van de gebruiker nodig.

Kosten

De kortdurende uitleen van hulpmiddelen valt onder het basispakket van uw zorgverzekering. Uitzondering hierop zijn de eenvoudige hulpmiddelen (krukken, looprek en rollator); deze worden niet vergoed vanuit het basispakket. Afhankelijk van waar u verzekerd bent, zijn er mogelijk aanvullende afspraken gemaakt waardoor wij u een speciaal aanbod kunnen doen.

Adviseur aan huis

Bij Vegro denken we niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. We luisteren, denken mee en adviseren. Want niets is zo persoonlijk als zorg.
Kunt u niet naar één van onze winkels komen? Of wil je gewoon graag een scootmobiel, sta-op stoel, rolstoel of rollator proberen in je eigen omgeving, voordat u tot aanschaf overgaat? Dat begrijpen we maar al te goed!

Onze adviseur aan huis helpen u graag. Mobiel blijven, mee blijven doen, uw zelfstandigheid niet verliezen of gezond en comfortabel zitten? Wat uw doel ook is; de adviseur aan huis van Vegro denkt met u mee! Een adviseur aan huis is bij Vegro een absolute held. Zij zijn de mannen en vrouwen die langsgaan om persoonlijke zorgvragen te beantwoorden. En ze denken met u mee over praktische oplossingen. Vaak is er veel meer mogelijk dan u denkt. Onze adviseurs zijn getraind om uw wensen te vertalen naar het voor uw het beste hulpmiddel.

Het maken van een afspraak verplicht u tot niets. De afspraak is 100% vrijblijvend. Wilt u het hulpmiddel direct kopen? Dat mag. Het papierwerk regelen we later. Denkt u er liever nog even over na? Dat is natuurlijk ook helemaal goed.

Meer informatie

Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met de Vegro Klantenservice op het gratis nummer 0800 288 7766.

10% korting

op hulpmiddelen voor Allemaal Aafje leden

image description

Voor €21,50 per jaar heeft u al een Allemaal Aafje pas voor u en uw eventuele gezinsleden op hetzelfde woonadres. Op vertoon van uw pas krijgt u 10% korting op het huur- of aankoopbedrag van het gehele assortiment aan hulpmiddelen.

Allemaal Aafje verbindt mensen met elkaar, voor gezellige contacten en aantrekkelijke voordelen voor nu én unieke zorggaranties in de toekomst. Leden profiteren van diverse voordelen en kortingen. Lid worden is voor iedereen mogelijk.

Allemaal Aafje, pluk de dag en morgen weer

No results found!