Tarieven aanvullende diensten

Aafje levert naast zorg ook verschillende aanvullende diensten in de huizen. Bekijk hier de tarieven van 2024.

Tarieven 2024

 • Kleding, beddengoed en linnengoed

  Als u bij ons komt wonen, raden wij u aan om uw kleding, beddengoed en linnengoed te laten voorzien van uw naam. Dit kan belangrijk zijn om vermissing of vergissing te voorkomen. Ook als de was door uw familie verzorgd wordt adviseren wij u dit te laten doen. Als uw gegevens niet in uw kleding, beddengoed of linnengoed staan, dan kan Aafje niet aansprakelijk worden gesteld als iets zoekraakt. Voor het merken van uw kleding, beddengoed en linnengoed betaalt u éénmalig € 69,40.

 • Wassen van uw kleding

  Bij Aafje organiseren wij graag het wassen van uw kleding. Voor een vast bedrag per maand wordt uw bovenkleding en onderkleding gewassen, gestreken, gevouwen en teruggebracht naar uw kamer. Bij de waskosten zijn ook kleine reparaties inbegrepen. Ook zorgen wij voor het stomen* van uw kleding welke niet gewassen mag worden. Het duurt enkele dagen voordat de kleding weer bij u terug is. Daarom is het belangrijk dat u voldoende kleding in huis heeft. Voor het wassen van uw kleding betaalt u per maand € 98,50.

  Op de locatie Roo van Capelle kan door klanten zelf gewassen worden (eventueel met ondersteuning van Aafje) waarbij gebruik gemaakt wordt van de faciliteiten van Aafje. Hiervoor geldt een apart product met een tarief van € 19,60 per maand.

  *Vraagt u op locatie naar de aanvullende kosten voor het stomen. Deze worden aan u doorberekend.

 • Aafje linnen- en beddengoed

  U kunt bij Aafje gratis gebruikmaken van het linnengoed en beddengoed. Dit wordt door ons gratis verstrekt, gewassen en onderhouden.

 • Eigen linnen- en beddengoed

  Gebruikt u liever uw eigen linnengoed en beddengoed? Dan kan dit ook. Uw beddengoed en linnengoed wordt door ons gratis gewassen. Wij vragen u dan wel om dit door ons te laten merken.

 • Borg sleutels

  Indien u een sleutel, sleutelkaart of tag van ons ontvangen heeft vragen wij hier een borg voor. De borg per sleutel, sleutelkaart of tag bedraagt € 25,00. Bij het beëindigen van de overeenkomst levert u alle ontvangen items weer in. Het bedrag aan borg wordt na het inleveren van de sleutels op uw rekening gestort.

 • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering

  Als u bij ons komt wonen zorgt u er zelf voor dat u verzekerd bent voor uw inboedel en aansprakelijkheid. U kunt ook via Aafje een verzekering afsluiten voor uw inboedel- en aansprakelijkheid. U betaalt hiervoor het totaalbedrag per maand van € 6,65. Een aparte toelichting op de verzekering is beschikbaar.

 • Basispakket televisie

  Aafje heeft het voor haar klanten in de verpleeghuizen mogelijk gemaakt om gebruik te maken van televisie. Dit betreft het basis televisie pakket van Ziggo. De kosten hiervoor bedragen € 22,95 per maand. Informeer naar de beschikbaarheid op uw locatie.

  Wanneer u een extra zenderpakket, telefonie of internet bovenop het basisabonnement wenst, kunt u dit rechtstreeks bij Ziggo afnemen. De kosten betaalt u direct aan Ziggo. Bij de receptie van het verpleeghuis kunt u een aanmeldformulier ophalen. U kunt ook bellen met de Ziggo Zorgdesk via 0800 780 02 34. Vermeld altijd uw volledige verblijfadres mét kamernummer.

 • Vergoeding broodmaaltijden

  Locaties: Meerweide Verzorgingshuis, Reyerheem, Roo van Capelle, Rozenburcht, De Vijf Havens Verzorgingshuis, Hoppesteyn en Slinge
  In deze locaties kunt u gebruikmaken van de broodmaaltijden van Aafje.
  Als u wilt kunt u ook zelf voor uw broodmaaltijden zorgen. Dan ontvangt u maandelijks € 79,25 van Aafje.

 • Vergoeding brood- en warme maaltijden

  Locatie: Slinge
  Bij deze locatie kunt u gebruikmaken van de brood- en warme maaltijden van Aafje. U kunt ook zelf voor uw brood- en warme maaltijden zorgen. Dan ontvangt u maandelijks € 203,65 van Aafje.

 • Kassapas

  Locaties: Reyerheem, Meerweide, De Koningshof, De Twee Bruggen, De Vijf Havens, Hoppesteyn, Schiehoven, Roo van Capelle en Rozenburcht.
  In deze locaties kunt u gebruik maken van een kassapas voor het kassasysteem in het restaurant, winkel en bij activiteiten van de locatie. Indien u kiest voor een kassapas draagt dit bij aan de veiligheid omdat u niet met contant geld hoeft te betalen. Met deze kassapas worden de aankopen op rekening geregistreerd en wordt dit bedrag aan het eind van de maand van de door u opgegeven rekening geïncasseerd. Meer informatie junt u krijgen op locatie.

 • Collectieve bijdrage welzijn

  Voor alle bewoners van de Aafje locaties (uitzonderingen: revalidatieafdeling van Aafje Revalidatie Franciscus en Aafje Revalidatie Maasstad) heeft Aafje een persoonsgericht activiteitenprogramma (zowel groepsgericht als individueel). Daarnaast is er veel aandacht voor sfeer en beleving in de huiskamers en algemene ruimten. Hiervoor brengen wij een vrijwillige, aanvullende, collectieve, vaste eigen bijdrage van € 15,00 per maand bij u in rekening.

 • Toegangspas

  Voor de locatie De Roo kunnen bewoners een extra toegangspas voor de centrale toegang aanschaffen. Deze zijn aan te vragen via de receptie en kosten € 20,00 per stuk. De passen blijven na aanschaf eigendom en worden gedeactiveerd na het einde van de zorg. Er vindt geen restitutie plaats.

No results found!