Nieuws

Geplaatst op:
image description

Mijlpaal: Aafje voorgedragen als Regionaal Expertisecentrum D-zep

Na de visitatie van de accreditatiecommissie is Aafje Smeetsland officieel voorgedragen als Regionaal Expertisecentrum D-zep (Dementie en zeer ernstig probleemgedrag).

Lees verder
image description

Aafje-thuiszorgteam Capelle aan den IJssel feestelijk gestart

Sinds vorige week is Aafje een thuiszorgteam rijker, en wel in Capelle aan den IJssel. Op dinsdag 4 juni werd dit gevierd met een heerlijke lunch in Aafje Roo van Capelle.

Lees verder
image description

Aafje, Dura Vermeer en Bectro slaan handen ineen voor nieuwe ouderenhub Meerweide

Aafje Meerweide krijgt een metamorfose. Dura Vermeer Bouw Zuid West realiseert op de plek van het bestaande verpleeghuis een toekomstbestendig wooncomplex met 216 studio’s voor ouderen met een zware zorgvraag.

Lees verder
image description

Nieuwe editie Aafje magazine Aangenaam

De voorjaarseditie van ons eigen magazine, Aangenaam, is uit! In deze editie van Aangenaam vertelt klant Roel Veldhuis over zijn leven. Hij droomde als kind van zijn eigen accordeon en die droom kwam uit. Het magazine is nu online te lezen!

Lees verder
image description

Een 8,3 voor Aafje thuiszorg

Aafje thuiszorg behaalde een 8,3 in het tevredenheidsonderzoek van 2023, waarbij alle teams een 8,0 of hoger scoorden en de klanten blij waren met de geboden zorg. 2.516 thuiszorgklanten namen deel aan het onderzoek, wat een respons van 44% opleverde.

Lees verder
image description

De Molenlei: klaar voor de toekomst met ons nieuwste project

Vandaag start de bouw van De Molenlei: ons nieuwste zorg- en wooncomplex. Een fijne plek voor onze bewoners én medewerkers. Er is straks ruimte voor 78 bewoners die revalidatie, kortdurende zorg of een plek om te wonen nodig hebben.

Lees verder