Nieuws

Geplaatst op:
image description

Klanttevredenheidsonderzoek huizen: Aafje scoort weer een mooie 8,0

Klanten waarderen Aafje dit jaar opnieuw met een 8,0 in klanttevredenheid, zoals vorig jaar. Voor psychogeriatrie steeg de score zelfs van 8,0 naar 8,3, een blijk van waardering voor zorgmedewerkers, vooral in uitdagende tijden voor ouderenzorg.

Lees verder
image description

Aafje in V&VN Magazine: ‘Terug naar oude gebruiken’

Diversiteit en inclusie zijn ontzettend belangrijke thema’s, vooral in de zorg. V&VN Magazine wijdde er een hele editie aan, mét een prachtig artikel over het Aafje-huis Roo van Capelle.

Lees verder
image description

Samenwerking voor regionaal expertise centrum D-zep

Aafje, Pieter van Foreest en Zorgpartners Midden-Holland slaan handen ineen. De samenwerking richt zich op het landelijke zorgprogramma D-zep, dat zich inzet voor kwetsbare ouderen met dementie en zeer ernstig probleemgedrag.

Lees verder
image description

Bliksemstages bij Aafje: jongeren maken kennis met de zorg

Aafje bundelde de krachten met JINC en ontvangt sindsdien tientallen leerlingen in het Psychogeriatrisch Expertisecentrum Aafje Smeetsland. De resultaten van deze samenwerking zijn erg goed!

Lees verder
image description

Aafje en Star-shl blijven samenwerken

De samenwerking tussen Aafje en diagnostisch centrum Star-shl is officieel verlengd. Bestuurders Guy Buck en Jeroen Bos tekenden het vernieuwde contract. Hierin is speciale aandacht voor duurzaamheid én veiligheid.

Lees verder
image description

Snelvinder: nooit meer zoeken naar spullen

Op Aafje-locatie De Nieuwe Plantage loopt sinds kort een pilot met Asset Tracking: een inventief systeem om spullen terug te vinden. Projectleider ICT Wilco Jespers en Teammanager Diensten Fernando Abbate vertellen over dit succesvolle project.

Lees verder