Revalidatie Franciscus

Locaties

'Begin vandaag, dan ben je morgen verder'

Aafje Revalidatie Franciscus (voorheen Zorghotel) is verbonden met het ziekenhuis. Niet alleen wordt er nauw samengewerkt met de specialisten uit het ziekenhuis, ook is onze revalidatielocatie met het ziekenhuis verbonden door een vaste verbinding.

Aafje Revalidatie Franciscus

Kleiweg 500
3045 PM Rotterdam
Telefoon: 010 422 4040

Over Aafje Revalidatie Franciscus

Revalideren en herstellen

Aafje Revalidatie Franciscus is er voor mensen die na een operatie of opname in het ziekenhuis geen specialistische zorg meer nodig hebben, maar bij wie er nog wel behoefte is aan enige vorm van ondersteuning bij de persoonlijke verzorging in combinatie met revalidatie en/of herstel. De reden om voor Aafje Revalidatie Franciscus te kiezen kan divers zijn. Aanleiding kan zijn dat de specialist in het ziekenhuis het nodig vindt dat u gaat revalideren onder professionele begeleiding.  Geriatrische Revalidatiezorg (tijdelijk verblijf) is toegankelijk op basis van een DBC (Diagnose Behandelcombinatie) als u na een operatie of opname in het ziekenhuis medisch specialistische zorg nodig hebt voor revalidatie met aantoonbare revalidatiedoelen en/of herstel.

Specialistische zorg

Ons behandelteam bestaat uit een specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, geestelijk verzorger, psycholoog en/of maatschappelijk werker. Zij werken samen met u aan professionele reactivering. Uw revalidatie en herstel staat bij hen voorop. Het zorgteam is er speciaal voor uw welzijn en het verlenen van de beste persoonlijke verzorging. Het team bestaat, onder leiding van een specialist ouderengeneeskunde, uit verpleegkundigen, verzorgenden en een verpleegkundig specialist.

Verblijf

Aafje Revalidatie Franciscus beschikt over zes tweepersoonskamers en zestig eenpersoonskamers. Alle kamers hebben luxe comfortabele bedden, zijn stijlvol ingericht met aansluitend een ruime badkamer. Ook beschikken de kamers over uitstekende faciliteiten, zoals een minibar, telefoon (tegen betaling) en interactief televisiesysteem (tegen betaling). Op iedere etage is een klein en sfeervol (buffet) restaurant waar u terecht kunt voor een ontbijt, lunch en diner. Het sportcafé met aansluitend een gezellig zonnig terras bevindt zich op de begane grond. De revalidatielocatie is volledig rolstoelvriendelijk en ons zorgteam staat 24 uur per dag voor u klaar.

Logés

Als uw partner of familie wil blijven logeren is dit mogelijk, maar uitsluitend in overleg. Geeft u dit wel tijdig aan, zodat er op uw kamer (eventueel) een bed bij geplaatst kan worden. De kosten per nacht (zonder verzorging) bedragen € 37,50 inclusief ontbijt.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over Revalidatie Franciscus? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields

Aafje Revalidatie Franciscus scoort op ZorgkaartNederland een

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland. Ook Aafje wordt hier gewaardeerd.

Bekijk alle waarderingen