Allemaal Aafje Voordeelpas

Pluk de dag en morgen weer

Allemaal Aafje brengt mensen samen en zorgt voor gezellige contacten. Wij bieden u ondersteuning in het dagelijkse leven om langdurig comfortabel thuis te wonen. Wij hebben een uitgebreid aanbod. Van ontmoetingsmogelijkheden tot aan persoonlijke diensten, preventieve zorg en deskundig zorgadvies. Bij Allemaal Aafje staat iedereen centraal, maar leden profiteren van extra voordelen! Voor maar € 21,50 per jaar kunt u gebruik maken van onze exclusieve acties. Dit wilt u écht niet missen.

Allemaal Aafje in een notendop

  • 10% korting op onze dagtochten
  • 10% korting op hulpmiddelen in onze zorgwinkels
  • Exclusieve activiteiten en evenementen
  • Gratis krukken of rollator lenen
  • Korting op verschillende verzekeringen, maaltijdservice en diensten
  • Korting oplopend tot 70% in onze online voordeelwinkel
  • En veel meer…
Meer informatie

Diensten aan huis of in de buurt

Met onze diensten bieden wij graag een helpende hand in het dagelijkse leven. Voor uiterlijke verzorging, onderhoud aan huis, administratieve hulp en verse maaltijden aan huis staan onze dienstverleners klaar. U kunt zelf een afspraak aanvragen bij een van onze partners. Leden ontvangen aantrekkelijke kortingen op onze diensten.

Ontmoeten

Ons programma is gevarieerd en we hebben voor ieder wat wils! Van een kopje koffie op het Aafje Ontmoetingsplein tot aan geheel verzorgde (rolstoeltoegankelijke)dagtochten, theater- en filmvoorstellingen of evenementen. Onze leden ontvangen altijd 10% korting op dagtochten. Bekijk het aanbod.

Zorgadvies

Aafje bereidt u graag voor op de toekomst en dat doen we samen met onze partners. Voor hulp bij het vinden van een passende zorgverzekering, advies bij aanschaf van hulpmiddelen en informatie over preventieve zorg kunt u bij ons terecht. Leden profiteren ook nog eens van diverse exclusieve voordelen.

Online voordeelwinkel

Profiteer als lid van onze exclusieve deals in de online voordeelwinkel. De kortingen in de online voordeelwinkel lopen op tot wel 70%. Van elektrische apparaten tot aan cadeaukaarten en regionale activiteiten. Ook krijgen leden korting op rijbewijskeuringen, online abonnementen en meer. Op deze manier maakt u uw voordeelpas nog waardevoller.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op via 088 648 1600 of mail naar .

Website Allemaal Aafje