De Rozenburcht

Locaties

'Initiatief en creativiteit is nooit ver weg'

Welkom bij De Rozenburcht! Een gezellig verpleeghuis tegenover winkelcentrum Slotplein in Capelle aan den IJssel.

De Rozenburcht is een actief centrum waar creativiteit en initiatief centraal staan. In het Grand Café is regelmatig iets te doen. De Rozenburcht heeft twee gezellige terrassen en er worden veel activiteiten georganiseerd. Vanzelfsprekend schuiven de buurtbewoners ook regelmatig aan.

Aafje De Rozenburcht
Nieuwe Laan 20
2902 BW Capelle aan den IJssel
Telefoon: 088 823 1022

Wonen

De Rozenburcht is een verpleeghuis met een fijne, moderne uitstraling. Op vier etages leveren we verpleeghuiszorg aan oudere mensen die op de voorgrond lichamelijke beperkingen hebben. Zij hebben de beschikking over een fijn appartement met eigen toilet-/doucheruimte en een kitchenette. Ook beschikken de afdelingen voor mensen met lichamelijke beperkingen over ene gezamenlijke huiskamer waar bijvoorbeeld gezamenlijk gegeten kan worden. Wanneer u ervoor kiest ’s avonds de warme maaltijd te willen nuttigen, kan dat in het Grand Café.

In 36 kamers verdeeld over 3 groepen van 12 leveren we verpleeghuiszorg voor ouderen met geheugenproblemen. Ze beschikken over een eigen kamer en een gezamenlijke huiskamer. Daar wordt gegeten, gekookt en koffie en thee gedronken. Ook worden er uiteenlopende activiteiten aangeboden.

Om te wonen bij De Rozenburcht, heeft u één van de volgende indicaties nodig: een ZZP 4, 5, 6 of 7. Onze Klantadviseurs helpen u vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie. Neem contact op met onze Klantadviseurs door te bellen naar 088 8 233 233 of mail naar .

Specialistische zorg

In De Rozenburcht staat een team met specialisten voor u klaar. Denk aan een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeut, logopedist, diëtist, maatschappelijk werker en een psycholoog.

image description

Samen zorgen

De ouderenzorg in Nederland verandert. Steeds meer ouderen hebben ingewikkelder zorg nodig. Daarnaast is er een tekort aan medewerkers in de zorg en landelijk minder geld beschikbaar. Als mantelzorger, familie of vriend, kent u uw naaste het beste. Daarom vragen wij u als mantelzorger om samen met onze medewerkers en vrijwilligers deze uitdaging aan te gaan. Wij gaan graag met u in gesprek hierover.

image description

Welzijn en activiteiten

Samen met vrijwilligers organiseren de dagbestedingscoaches leuke en gezellige activiteiten. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom hieraan mee te doen.

Rondkijken bij De Rozenburcht

Omgeving en bereikbaarheid

De Rozenburcht ligt onderaan de dijk van de IJssel. Aan de overkant van De Rozenburcht ligt winkelcentrum Slotplein. In de nabijheid is tevens Capelle centrum met winkelcentrum Koperwiek. Ook zijn er drie mooie kleine parkjes in de buurt van De Rozenburcht. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Metrostation Slotlaan ligt op 650 meter afstand. Tevens is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

Praktische informatie

Wegwijzer
Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. In deze wegwijzer vindt u informatie over de zorg, faciliteiten en de huisregels. Bij de receptie is altijd een actuele versie beschikbaar.

Rookbeleid
Het is niet toegestaan om te roken in de huizen van Aafje. Er mag niet gerookt worden voor de hoofdingang. Buiten op het terrein zijn aangewezen plekken waar gerookt mag worden.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over De Rozenburcht? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields

Aafje De Rozenburcht scoort op ZorgkaartNederland een

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland. Ook Aafje wordt hier gewaardeerd.

Bekijk alle waarderingen