Varenoord

Locaties

'Wonen in het groen en aan de Rotte'

Welkom bij Varenoord aan de Rotte! Het is een nieuw, kleinschalig verpleeghuis in een prachtige groene omgeving. Bewoners met geheugenproblemen kunnen er genieten van de natuur en rust.

Er is een ontmoetingsruimte op de begane grond waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Ook kunnen de bewoners er samen met hun gasten genieten van het zonnige terras.

Aafje Varenoord
Varenhof 515
3069 KJ Rotterdam
Telefoon: 088 823 3233

Wonen

Het gebouw bestaat uit vier etages met op iedere etage een woongroep. De bewoners hebben allemaal een ruime studio met eigen sanitair. Elke woongroep heeft een gezamenlijke woonkamer, keuken en een balkon met uitzicht op een groene oase. In de woonkamer is altijd wat te beleven en wordt gezamenlijk gegeten door de 9 bewoners. Ook komen de kapper en pedicure op locatie.

Specialistische zorg

Het specialistisch team van Aafje De Vijf Havens levert de benodigde behandeling. Denk hierbij aan de fysiotherapeut, ergotherapeut en specialist ouderengeneeskunde. Er is ook een behandel- en oefenruimte aanwezig op de begane grond.

image description

Samen zorgen

Onze medewerkers doen er alles aan om zo goed mogelijk voor u te zorgen. Maar door het tekort aan medewerkers in de ouderenzorg hebben wij familie en naasten hard nodig. Daarom kijken wij nadat u gewend bent aan uw nieuwe woonsituatie, met u en uw naasten hoe wij samen voor u kunnen zorgen. Dat is ook prettig voor u, want uw naaste kent u immers het beste. Die hulp kan bijvoorbeeld bestaan uit het meegaan naar een ziekenhuisbezoek, het netjes houden van uw kledingkast of koffie schenken op de huiskamer.

image description

Welzijn en activiteiten

Samen met vrijwilligers organiseren de dagbestedingscoaches afwisselende en gezellige activiteiten. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom hieraan mee te doen.

Rondkijken bij Varenoord

Omgeving en bereikbaarheid

Varenoord ligt aan de Rotte in Ommoord. Winkels zijn in de buurt op circa 500 meter loopafstand. Bushalte Varenhof is slechts 250 meter lopen. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Het huis is dus met de auto en met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Praktische informatie

Wegwijzer
Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. In deze wegwijzer vindt u informatie over de zorg, faciliteiten en de huisregels. Bij de receptie is altijd een actuele versie beschikbaar.

Rookbeleid
Het is niet toegestaan om te roken in de huizen van Aafje. Er mag niet gerookt worden voor de hoofdingang. Buiten op het terrein zijn aangewezen plekken waar gerookt mag worden.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over Varenoord? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields

Aafje Varenoord scoort op ZorgkaartNederland een

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland. Ook Aafje wordt hier gewaardeerd.

Bekijk alle waarderingen