Locaties

'Wonen in het groen en aan de Rotte'

Welkom bij Varenoord aan de Rotte! Het is een nieuw, kleinschalig verpleeghuis in een prachtige groene omgeving. De bewoners met geheugenproblemen kunnen er genieten van de natuur en rust.

Er is een ontmoetingsruimte op de begane grond waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Ook kunnen de bewoners er samen met hun gasten genieten van het zonnige terras.

Aafje Varenoord

Varenhof 515
3069 KJ Rotterdam
Telefoon: 088 823 3233

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Over Aafje Varenoord

Wonen

Het gebouw bestaat uit vier etages met op iedere etage een woongroep. De bewoners hebben allemaal een ruime studio met eigen sanitair. Elke woongroep heeft een gezamenlijke woonkamer, keuken en een terras met uitzicht op een groene oase. In de woonkamer is altijd wat te beleven en wordt gegeten door de 9 bewoners. Ook is er een eigen kapper.

Specialistische zorg

Het specialistisch team van Aafje De Vijf Havens levert de benodigde behandeling.

image description

Familie en mantelzorg

Aafje zorgt graag voor uw naaste. Het liefst samen met u. Daarom vragen wij u om samen met onze medewerkers voor uw naaste te zorgen. Met uw contactpersoon kunt u overleggen wat u kunt doen.

image description

Welzijn en activiteiten

Samen met vrijwilligers organiseren de dagbestedingscoaches leuke en gezellige activiteiten. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom hieraan mee te doen.

Omgeving en bereikbaarheid

Varenoord ligt aan de Rotte in Ommoord. Winkels zijn in de buurt op circa 500 meter loopafstand. Bushalte Varenhof is slechts 250 meter lopen. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Het huis is dus met de auto en met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over Varenoord? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields