Locaties

'Complete zorg op een rustig, knus plekje midden in het groene Rotterdam-IJsselmonde'

Welkom bij Endeldijk! In deze fijne laagbouw locatie is het comfortabel vertoeven voor ouderen met geheugenproblemen. Hier bieden wij onze bewoners een warme, rustige en veilige omgeving waar zij 24/7 de beste persoonlijke zorg en begeleiding ontvangen.

Ook zijn er specialisten aanwezig zoals een psycholoog, fysiotherapeut, maatschappelijk werker en geestelijk verzorger.

Aafje Endeldijk

Endeldijk 120
3079 VD Rotterdam
Telefoon: 088 823 1740

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Over Aafje Endeldijk

Wonen

De vier wooneenheden bij Endeldijk bestaan ieder uit 6 à 7 eenpersoonskamers met eigen zit-/slaapkamer, toilet en badkamer. De bewoners treffen elkaar in de gezellige, gezamenlijke woonkamer waar zij samen koken, eten, een spelletje doen en televisie kijken. De groene binnentuin biedt een heerlijke plek voor een frisse neus, een momentje in de zon of schaduw en is een welkome prikkel voor de zintuigen.

Om te wonen bij Endeldijk, heeft u een ZZP 5-indicatie nodig. Onze Klantadviseurs helpen u vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie. Neem contact op met onze Klantadviseurs door te bellen naar 088 8 233 233 of mail naar .

Specialistische zorg

In Endeldijk staat een team met specialisten voor u klaar. Denk aan een psycholoog, fysiotherapeut, maatschappelijk werker en een geestelijk verzorger.

image description

Familie en mantelzorg

Aafje zorgt graag voor uw naaste. Het liefst samen met u. Daarom vragen wij u om samen met onze medewerkers voor uw naaste te zorgen. Met uw contactpersoon kunt u overleggen wat u kunt doen.

image description

Welzijn en activiteiten

Endeldijk organiseert geen grootschalige activiteiten maar houdt het klein en persoonsgericht. Denk aan meehelpen in de tuin, gym en meezingen in het koor. Of uitstapjes met een kleine groep naar bijvoorbeeld Diergaarde Blijdorp, een museum of een boottocht.

Rondkijken bij Endeldijk

Omgeving en bereikbaarheid

Endeldijk ligt in het groene Rotterdam-IJsselmonde met mooie parken in de directe omgeving. Er is een winkelstraat direct om de hoek. Deze locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en er zijn diverse tramhaltes in de directe omgeving. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over Endeldijk? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields