Endeldijk

Locaties

'Complete zorg op een rustig, knus plekje midden in het groene Rotterdam-IJsselmonde'

Welkom bij Endeldijk! In deze fijne laagbouw locatie is het comfortabel vertoeven voor ouderen met geheugenproblemen. Hier bieden wij onze bewoners een warme, rustige en veilige omgeving waar zij 24/7 de beste persoonlijke zorg en begeleiding ontvangen.

Ook zijn er specialisten aanwezig zoals een psycholoog, fysiotherapeut, maatschappelijk werker en geestelijk verzorger.

Aafje Endeldijk

Endeldijk 120
3079 VD Rotterdam
Telefoon: 088 823 1740

Wonen

De vier wooneenheden bij Endeldijk bestaan ieder uit 6 à 7 eenpersoonskamers met eigen zit-/slaapkamer, toilet en badkamer. De bewoners treffen elkaar in de gezellige, gezamenlijke woonkamer waar zij samen koken, eten, een spelletje doen en televisie kijken. De groene binnentuin biedt een heerlijke plek voor een frisse neus, een momentje in de zon of schaduw en is een welkome prikkel voor de zintuigen.

Om te wonen bij Endeldijk, heeft u een ZZP 5-indicatie nodig. Onze Klantadviseurs helpen u vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie. Neem contact op met onze Klantadviseurs door te bellen naar 088 8 233 233 of mail naar .

Specialistische zorg

In Endeldijk staat een team met specialisten voor u klaar. Denk aan een psycholoog, fysiotherapeut, maatschappelijk werker en een geestelijk verzorger.

image description

Samen zorgen

Onze medewerkers doen er alles aan om zo goed mogelijk voor u te zorgen. Maar door het tekort aan medewerkers in de ouderenzorg hebben wij familie en naasten hard nodig. Daarom kijken wij nadat u gewend bent aan uw nieuwe woonsituatie, met u en uw naasten hoe wij samen voor u kunnen zorgen. Dat is ook prettig voor u, want uw naaste kent u immers het beste. Die hulp kan bijvoorbeeld bestaan uit het meegaan naar een ziekenhuisbezoek, het netjes houden van uw kledingkast of koffie schenken op de huiskamer.

image description

Welzijn en activiteiten

Endeldijk organiseert geen grootschalige activiteiten maar houdt het klein en persoonsgericht. Denk aan meehelpen in de tuin, gym en meezingen in het koor. Of uitstapjes met een kleine groep naar bijvoorbeeld Diergaarde Blijdorp, een museum of een boottocht.

Rondkijken bij Endeldijk

Omgeving en bereikbaarheid

Endeldijk ligt in het groene Rotterdam-IJsselmonde met mooie parken in de directe omgeving. Er is een winkelstraat direct om de hoek. Deze locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en er zijn diverse tramhaltes in de directe omgeving. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Praktische informatie

Wegwijzer
Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. In deze wegwijzer vindt u informatie over de zorg, faciliteiten en de huisregels. Bij de receptie is altijd een actuele versie beschikbaar.

Rookbeleid
Het is niet toegestaan om te roken in de huizen van Aafje. Er mag niet gerookt worden voor de hoofdingang. Buiten op het terrein zijn aangewezen plekken waar gerookt mag worden.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over Endeldijk? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields

Aafje Endeldijk scoort op ZorgkaartNederland een

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland. Ook Aafje wordt hier gewaardeerd.

Bekijk alle waarderingen