Ben Oude Nijhuis

Locaties

'De kleinschaligheid zorgt ervoor dat iedereen gezien wordt'

Welkom bij het voormalig klooster Ben Oude Nijhuis! Een unieke locatie in Rotterdam-Overschie. Het charmante verzorgingshuis ademt rust en gezelligheid. Er wonen mensen met een lichte zorgvraag in combinatie met bewoners met geheugenproblemen. Door de kleinschalige opzet heerst er een fijne en warme sfeer. Iedereen kan er rekenen op veel aandacht en liefde van de medewerkers van Aafje.

Aafje Ben Oude Nijhuis

Pieter Postlaan 6
3042 CL Rotterdam
Telefoon: 088 823 1019

image description

Over Aafje Ben Oude Nijhuis

Wonen

Ben Oude Nijhuis bestaat uit 2 verschillende vleugels, een zorgvleugel en een woonvleugel. In de woonvleugel wonen mensen zelfstandig met een (lichte) zorgvraag. De zorgvleugel wordt bewoond door mensen met geheugenproblemen met een zware zorgvraag. De wensen en het ritme van de bewoners staan bij ons altijd centraal. Ben Oude Nijhuis telt 3 woongroepen van ieder 8 tot 9 bewoners. Elke woongroep heeft een eigen huiskamer met zicht op de prachtige kloostertuin. In deze 3000 m2 grote tuin kunnen de bewoners zo vaak verblijven als ze willen.

Om te wonen bij Ben Oude Nijhuis, heeft u een ZZP 5-indicatie nodig. Onze Klantadviseurs helpen u vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie. Neem contact op met onze Klantadviseurs door te bellen naar 088 8 233 233 of mail naar .

Specialistische zorg

In Ben Oude Nijhuis staat een team met specialisten voor u klaar. Denk aan een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeut, logopedist, diëtist, maatschappelijk werker en een psycholoog.

image description

Familie en mantelzorg

Aafje zorgt graag voor uw naaste. Het liefst samen met u. Daarom vragen wij u om samen met onze medewerkers voor uw naaste te zorgen. Met uw contactpersoon kunt u overleggen wat u kunt doen.

image description

Welzijn en activiteiten

Samen met vrijwilligers organiseren de dagbestedingscoaches leuke en gezellige activiteiten. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom hieraan mee te doen.

Omgeving en bereikbaarheid

Ben Oude Nijhuis ligt in Rotterdam-Overschie. De prachtige groene tuin van het complex is een oase van rust. Het is er heerlijk om met familie en bekenden te verblijven. Ook zijn de winkels dicht in de buurt. Deze locatie is goed bereikbaar met de bus. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn zo’n 5 minuten lopen. Ook is er parkeergelegenheid bij het voormalige klooster.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over Ben Oude Nijhuis? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. In deze wegwijzer vindt u informatie over de zorg, faciliteiten en de huisregels. Bij de receptie is altijd en actuele versie beschikbaar.

Aafje scoort op ZorgkaartNederland een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandAafje is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland. Ook Aafje wordt hier gewaardeerd.

Bekijk alle waarderingen