’t Ronde Sant

Locaties

'Een gemoedelijke, dorpse sfeer zoals u van Ridderkerk gewend bent'

Welkom bij ’t Ronde Sant! Een persoonlijke en toegankelijke locatie met dezelfde verzorgde en knusse uitstraling als het mooie Ridderkerk.

De vorm van de locatie zorgt tevens voor een veilige en geborgen ambiance. Bij ’t Ronde Sant staan wij garant voor een compleet zorgaanbod waarbij er oog is voor ieders persoonlijke wensen.

Aafje ’t Ronde Sant

Hugo de Groothof 1
2984 GK Ridderkerk
Telefoon: 088 823 1014

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Over Aafje 't Ronde Sant

Wonen

De honingraatvormige locatie biedt een beschutte en sfeervolle binnentuin waar het heerlijk genieten is van het weer, het groen en ons eigen volkstuintje. Met een breed aanbod van faciliteiten zoals een pedicure en een kapsalon, zal het u hier aan niets ontbreken. Bewoners ontmoeten elkaar onder andere in de gezellige, gezamenlijke woonkamer of in het restaurant.

Om te wonen bij ‘ t Ronde Sant, heeft u één van de volgende indicaties nodig: een ZZP 0, 5 of 7. Onze Klantadviseurs helpen u vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie. Neem contact op met onze Klantadviseurs door te bellen naar 088 8 233 233 of mail naar .

Specialistische zorg

In ’t Ronde Sant staat een team met specialisten voor u klaar. Denk aan een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeut, logopedist, diëtist, maatschappelijk werker en een psycholoog.

image description

Familie en mantelzorg

Aafje zorgt graag voor uw naaste. Het liefst samen met u. Daarom vragen wij u om samen met onze medewerkers voor uw naaste te zorgen. Met uw contactpersoon kunt u overleggen wat u kunt doen.

image description

Welzijn en activiteiten

Wij vinden het belangrijk de bewoners te stimuleren zelf te doen wat zij zelf kunnen. Uiteraard onder de liefdevolle begeleiding van onze medewerkers. ’t Ronde Sant biedt een veelzijdig activiteitenaanbod waardoor er elke dag wel iets te doen is om actief te blijven en elkaar te ontmoeten.

Rondkijken bij 't Ronde Sant

Omgeving en bereikbaarheid

’t Ronde Sant ligt midden in de wijk met winkels en ander praktisch aanbod in de directe omgeving. Deze locatie is goed bereikbaar met een bushalte op 300 meter afstand. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over ’t Ronde Sant? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. In deze wegwijzer vindt u informatie over de zorg, faciliteiten en de huisregels. Bij de receptie is altijd een actuele versie beschikbaar.