Reyerheem

Locaties

'Een knusse, dorpse sfeer in een ruim, modern jasje'

Welkom bij Reyerheem! Een heerlijke woonplek voor ouderen met een lichte tot intensieve zorgbehoefte. Onze zeer betrokken medewerkers zorgen ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt in dit verzorgingshuis in Ridderkerk.

Dat in combinatie met een enthousiaste toestroom van buurtbewoners, maakt van Reyerheem een gezellige, levendige plek. Het maakt een volwaardig onderdeel uit van het mooie Ridderkerk.

Aafje Reyerheem
Torenmolen 1
2986 GB Ridderkerk
Telefoon: 088 823 1017

Wonen

Reyerheem is een gezellig verzorgingshuis in Ridderkerk. Deze locatie biedt iedere bewoner een ruime tweekamerwoning met een aparte woon- en slaapruimte. Zowel buiten als binnen is er een gezellige ontmoetingsruimte waar bewoners, buurtbewoners en bezoekers zeer welkom zijn. Hier worden veel activiteiten georganiseerd en is er altijd gelegenheid om elkaar op ongedwongen wijze te ontmoeten. Met diverse voorzieningen en natuurlijk een restaurant, vormt Reyerheem bijna een dorp op zichzelf.

Om te wonen in Reyerheem, heeft u één van de volgende indicaties nodig: een ZZP 4 of ELV laag complex. Onze Klantadviseurs helpen u vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie. Neem contact op met onze Klantadviseurs door te bellen naar 088 8 233 233 of mail naar .

Activiteiten

Onder de liefdevolle begeleiding van onze medewerkers en vrijwilligers worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd in Reyerheem, zowel binnen als buiten. Van sjoelen tot jeu de boules tot een uitje op de duo fiets. Ook is er een ruim aanbod van faciliteiten zoals een kapper, pedicure (allebei op afspraak) en winkel.

image description

Samen zorgen

De ouderenzorg in Nederland verandert. Steeds meer ouderen hebben ingewikkelder zorg nodig. Daarnaast is er een tekort aan medewerkers in de zorg en landelijk minder geld beschikbaar. Als mantelzorger, familie of vriend, kent u uw naaste het beste. Daarom vragen wij u als mantelzorger om samen met onze medewerkers en vrijwilligers deze uitdaging aan te gaan. Wij gaan graag met u in gesprek hierover.

image description

Dagbesteding

Aafje biedt op verschillende locaties dagbesteding aan. Ook bij Aafje Reyerheem. Deze dagbesteding is voor mensen met lichamelijke beperkingen en voor mensen met geheugenproblemen. Klik op de titel 'dagbesteding' voor meer informatie of andere dagbestedingen bij u in de buurt.

Rondkijken bij Reyerheem

Omgeving en bereikbaarheid

Aafje Reyerheem ligt in het mooiste stukje van de wijk Ridderkerk-Drievliet en grenst met de sfeervolle tuin aan het park met vijver en veel groen. Tegelijkertijd zijn alle voorzieningen dicht in de buurt zoals winkels en het ov. Het verzorgings- en verpleeghuis in Ridderkerk is, zowel vanuit de Drechtsteden als vanuit Rotterdam, bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte is vlakbij, op z’n 400 meter. Ook zijn er voldoende, gratis parkeerplaatsen.

Praktische informatie

Wegwijzer
Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. In deze wegwijzer vindt u informatie over de zorg, faciliteiten en de huisregels. Bij de receptie is altijd een actuele versie beschikbaar.

Rookbeleid
Het is niet toegestaan om te roken in de huizen van Aafje. Er mag niet gerookt worden voor de hoofdingang. Buiten op het terrein zijn aangewezen plekken waar gerookt mag worden.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over Reyerheem? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields

Aafje Reyerheem scoort op ZorgkaartNederland een

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland. Ook Aafje wordt hier gewaardeerd.

Bekijk alle waarderingen