Reyerheem

Locaties

'Een knusse, dorpse sfeer in een ruim, modern jasje'

Welkom bij Reyerheem! Een heerlijke woonplek voor ouderen met een lichte tot intensieve zorgbehoefte. Onze zeer betrokken medewerkers zorgen ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt in dit verzorgings- en verpleeghuis in Ridderkerk.

Dat in combinatie met een enthousiaste toestroom van buurtbewoners, maakt van Reyerheem een gezellige, levendige plek en een volwaardig onderdeel van het mooie Ridderkerk.

Aafje Reyerheem

Torenmolen 1
2986 GB Ridderkerk
Telefoon: 088 823 1017

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Over Aafje Reyerheem

Wonen

Reyerheem is een gezellig verzorgingshuis in Ridderkerk. Een paar jaar geleden is Reyerheem volledig gerenoveerd. Deze locatie biedt iedere bewoner een ruime tweekamerwoning met een aparte woon- en slaapruimte. Zowel buiten als binnen is er een gezellig ontmoetingsruimte waar bewoners en bezoekers zeer welkom zijn. Hier worden veel activiteiten georganiseerd en is er altijd gelegenheid om elkaar op ongedwongen wijze te ontmoeten. Met diverse voorzieningen en natuurlijk een restaurant, vormt Reyerheem bijna een dorp op zichzelf.

Om te wonen bij Reyerheem, heeft u één van de volgende indicaties nodig: een ZZP 0, 4, WMO of ELV laag complex. Onze Klantadviseurs helpen u vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie. Neem contact op met onze Klantadviseurs door te bellen naar 088 8 233 233 of mail naar .

image description

Samen zorgen

Onze medewerkers doen er alles aan om zo goed mogelijk voor u te zorgen. Maar door het tekort aan medewerkers in de ouderenzorg hebben wij familie en naasten hard nodig. Daarom kijken wij nadat u gewend bent aan uw nieuwe woonsituatie, met u en uw naasten hoe wij samen voor u kunnen zorgen. Dat is ook prettig voor u, want uw naaste kent u immers het beste. Die hulp kan bijvoorbeeld bestaan uit het meegaan naar een ziekenhuisbezoek, het netjes houden van uw kledingkast of koffie schenken op de huiskamer.

image description

Welzijn en activiteiten

Onder de liefdevolle begeleiding van onze medewerkers en vrijwilligers worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd in het verzorgingshuis in Ridderkerk, zowel binnen als buiten. Van sjoelen tot jeu de boules tot een uitje op de duo fiets. Ook is er een ruim aanbod van faciliteiten zoals een kapper, pedicure (allebei op afspraak), winkel en internetcafé.

Rondkijken bij Reyerheem

Omgeving en bereikbaarheid

Aafje Reyerheem ligt in het mooiste stukje van de wijk Ridderkerk-Drievliet en grenst met de sfeervolle tuin aan het park met vijver en veel groen. Tegelijkertijd zijn alle voorzieningen dicht in de buurt zoals winkels en het ov. Het verzorgings- en verpleeghuis in Ridderkerk is, zowel vanuit de Drechtsteden als vanuit Rotterdam, bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte is vlakbij, op z’n 400 meter. Ook zijn er voldoende, gratis parkeerplaatsen.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over Reyerheem? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. In deze wegwijzer vindt u informatie over de zorg, faciliteiten en de huisregels. Bij de receptie is altijd een actuele versie beschikbaar.

Aafje scoort op ZorgkaartNederland een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandAafje is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland. Ook Aafje wordt hier gewaardeerd.

Bekijk alle waarderingen