Slinge

Locaties

'Privacy en gezelligheid gaan bij ons hand in hand'

Welkom bij Slinge in de groene oase in Rotterdam-Charlois! Een bijzonder woon-zorgcomplex waar zorg op maat wordt gegeven. Zo kunt u er heerlijk semi-zelfstandig wonen met zorg binnen handbereik maar bieden we ook een veilige omgeving voor mensen met geheugenproblemen.

Bij Slinge doen we er alles aan om bewoners vertrouwen, veiligheid en gezelligheid te bieden. Zo wordt maandelijks het ontmoetingscentrum omgetoverd tot een gezellig bruin café. Bijzonder is ook de verzorgingspost tijdens de Rotterdam Marathon. Ieder jaar worden daar de lopers verwelkomd en moed ingesproken. Een happening.

Aafje Slinge

Slinge 72-76
3085 EW Rotterdam
Telefoon: 088 823 2100

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Over Aafje Slinge

Wonen

In Slinge heeft iedere bewoner een eigen slaap- en woonkamer. Het hoogbouw gedeelte heeft circa negen bewoners per groep. In de laagbouw wonen 6 bewoners op een etage maar er zijn geen gezamenlijke ruimtes, zoals huiskamers.

In de laagbouw hebben alle appartementen ook een eigen balkon. Zo zijn de bewoners verzekerd van optimaal comfort en privacy indien gewenst. Bewoners kunnen hun warme maaltijd in de ontmoetingsruimte gebruiken.

Voor de verpleegafdeling in de hoogbouw komt u in aanmerking met ZZP 5. U komt in aanmerking voor een ‘verzorgd wonen – appartement’ in de laagbouw met ZZP 4, ZZP 6 in overleg zonder behandeling. Onze Klantadviseurs helpen u vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie. Neem contact op met onze Klantadviseurs door te bellen naar 088 8 233 233 of mail naar .

Specialistische zorg

In Slinge staat een team met specialisten voor u klaar. Denk aan een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeut, logopedist, diëtist, maatschappelijk werker en een psycholoog.

image description

Samen zorgen

Onze medewerkers doen er alles aan om zo goed mogelijk voor u te zorgen. Maar door het tekort aan medewerkers in de ouderenzorg hebben wij familie en naasten hard nodig. Daarom kijken wij nadat u gewend bent aan uw nieuwe woonsituatie, met u en uw naasten hoe wij samen voor u kunnen zorgen. Dat is ook prettig voor u, want uw naaste kent u immers het beste. Die hulp kan bijvoorbeeld bestaan uit het meegaan naar een ziekenhuisbezoek, het netjes houden van uw kledingkast of koffie schenken op de huiskamer.

image description

Welzijn en activiteiten

Samen met vrijwilligers organiseren de dagbestedingscoaches leuke en gezellige activiteiten. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom hieraan mee te doen.

Rondkijken bij Slinge

Omgeving en bereikbaarheid

Slinge ligt in Rotterdam-Charlois. In de directe omgeving zijn verschillende winkels te vinden en ook voor een gezellig kopje koffie kunt u altijd op Slinge terecht. Deze locatie is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het metrostation is op loopafstand. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor als u met de auto komt.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over Slinge? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. In deze wegwijzer vindt u informatie over de zorg, faciliteiten en de huisregels. Bij de receptie is er altijd een actuele versie beschikbaar.

Aafje scoort op ZorgkaartNederland een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandAafje is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland. Ook Aafje wordt hier gewaardeerd.

Bekijk alle waarderingen