Locaties

'Privacy en gezelligheid gaan bij ons hand in hand'

Welkom bij Slinge in de groene oase in Rotterdam-Charlois! Een bijzonder woon-zorgcomplex waar zorg op maat wordt gegeven. Zo kunt u er heerlijk semi-zelfstandig wonen met zorg binnen handbereik maar bieden we ook een veilige omgeving voor mensen met geheugenproblemen.

Bij Slinge doen we er alles aan om bewoners vertrouwen, veiligheid en gezelligheid te bieden. Zo wordt maandelijks het ontmoetingscentrum omgetoverd tot een gezellig bruin café. Bijzonder is ook de verzorgingspost tijdens de Rotterdam Marathon. Ieder jaar worden daar de lopers verwelkomd en moed ingesproken. Een happening.

Aafje Slinge

Slinge 72-76
3085 EW Rotterdam
Telefoon: 088 823 2100

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Over Aafje Slinge

Wonen

In Slinge heeft iedere bewoner een eigen slaap- en woonkamer. Het hoogbouw gedeelte heeft circa acht bewoners per groep. In de laagbouw zitten zes bewoners per woongroep. In de laagbouw hebben alle appartementen ook een eigen balkon. Zo zijn de bewoners verzekerd van optimaal comfort en privacy indien gewenst. Lunch wordt er in de woonkamer geserveerd. Daar kunt u gezellig aanschuiven.

Voor de verpleegafdeling in de hoogbouw komt u in aanmerking met ZZP 5. U komt in aanmerking voor een ‘verzorgd wonen – appartement’ in de laagbouw met ZZP 4, ZZP 6 in overleg zonder behandeling. Onze Klantadviseurs helpen u vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie. Neem contact op met onze Klantadviseurs door te bellen naar 088 8 233 233 of mail naar .

Specialistische zorg

In Slinge staat een team met specialisten voor u klaar. Denk aan een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeut, logopedist, diëtist, maatschappelijk werker en een psycholoog.

image description

Familie en mantelzorg

Aafje zorgt graag voor uw naaste. Het liefst samen met u. Daarom vragen wij u om samen met onze medewerkers voor uw naaste te zorgen. Met uw contactpersoon kunt u overleggen wat u kunt doen.

image description

Welzijn en activiteiten

Samen met vrijwilligers organiseren de dagbestedingscoaches leuke en gezellige activiteiten. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom hieraan mee te doen.

Omgeving en bereikbaarheid

Slinge ligt in Rotterdam-Charlois. In de directe omgeving zijn verschillende winkels te vinden en ook voor een gezellig kopje koffie kunt u altijd op Slinge terecht. Deze locatie is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het metrostation is op loopafstand. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor als u met de auto komt.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over Slinge? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields