De Nieuwe Plantage

Locaties

'In de ontmoetingstuin tref je de hele wereld'

Welkom bij De Nieuwe Plantage in Rotterdam-Kralingen! Een warme, kleinschalige zorglocatie.

De Nieuwe Plantage ligt naast een park en beschikt over een afgesloten buitenterras. Binnen is er een gezellige ontmoetingsruimte. In het park is de bewegingstuin aanwezig waar u naartoe kunt om zo fit en fris te blijven.

Aafje De Nieuwe Plantage
Weteringstraat 225
3061 PN Rotterdam
Telefoon: 088 823 1011

Wonen

Bij De Nieuwe Plantage heeft iedere bewoner een mooie, gerenoveerde studio met eigen moderne faciliteiten en eigen sanitair. Iedere woongroep heeft een huiskamer en een goed uitgeruste keuken. Daar kunnen medewerkers samen met mantelzorgers en vrijwilligers een lekkere maaltijd bereiden, taart bakken etc. Ook is er nog een externe dagbesteding, is er een kapper en komt de tandarts of pedicure op locatie wanneer dit nodig is.

Om te wonen bij De Nieuwe Plantage, heeft u één van de volgende indicaties nodig: een ZZP 5 of 6. Onze Klantadviseurs helpen u vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie. Neem contact op met onze Klantadviseurs door te bellen naar 088 8 233 233 of mail naar .

Specialistische zorg

In De Nieuwe Plantage staat een team met specialisten voor u klaar. Denk aan een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeut, logopedist, diëtist, maatschappelijk werker en een psycholoog.

Activiteiten

Team welzijn organiseert samen met de collega’s, onze vrijwilligers en mantelzorgers leuke en gezellige activiteiten. De Nieuwe Plantage is een plek waar veel ruimte is om elkaar te ontmoeten. Ook buurtbewoners zijn hier van harte welkom.

Rondkijken bij De Nieuwe Plantage

Omgeving en bereikbaarheid

De Nieuwe Plantage ligt in Rotterdam-Kralingen. Er is een mooi park om de hoek en de befaamde Kralingse winkels vindt u in de Lusthofstraat. Uiteraard is het centrum lekker dichtbij. Deze locatie is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Metrostation Gerdesiaweg is op loopafstand. Komt u met de auto, dan dient u rekening te houden met betaald parkeren.

Praktische informatie

Wegwijzer
Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. In deze wegwijzer vindt u informatie over de zorg, faciliteiten en de huisregels. Bij de receptie is altijd een actuele versie beschikbaar.

Rookbeleid
Het is niet toegestaan om te roken in de huizen van Aafje. Er mag niet gerookt worden voor de hoofdingang. Buiten op het terrein zijn aangewezen plekken waar gerookt mag worden.

image description

Samen zorgen

De ouderenzorg in Nederland verandert. Steeds meer ouderen hebben ingewikkelder zorg nodig. Daarnaast is er een tekort aan medewerkers in de zorg en landelijk minder geld beschikbaar. Als mantelzorger, familie of vriend, kent u uw naaste het beste. Daarom vragen wij u als mantelzorger om samen met onze medewerkers en vrijwilligers deze uitdaging aan te gaan. Wij gaan graag met u in gesprek hierover.

image description

Dagbesteding

Aafje biedt op verschillende locaties dagbesteding aan. Ook bij Aafje De Nieuwe Plantage. Deze dagbesteding is voor mensen met geheugenproblemen. Klik op de titel 'dagbesteding' voor meer informatie of andere dagbestedingen bij u in de buurt.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over De Nieuwe Plantage? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields

Aafje De Nieuwe Plantage scoort op ZorgkaartNederland een

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland. Ook Aafje wordt hier gewaardeerd.

Bekijk alle waarderingen