De Nieuwe Plantage

Locaties

'In de ontmoetingstuin tref je de hele wereld'

Welkom bij De Nieuwe Plantage in Rotterdam-Kralingen! Een warme, kleinschalige zorglocatie. Dit is een bijzonder huis met liefdevolle aandacht voor bewoners en hun dierbaren.

Het huis kent allerlei bijzondere plekken. De Nieuwe Plantage ligt naast een park en beschikt over een afgesloten buitenterras. Binnen is er een gezellige ontmoetingsruimte. In het park is de bewegingstuin aanwezig waar u naartoe kunt om zo fit en fris te blijven.

Aafje De Nieuwe Plantage

Weteringstraat 225
3061 PN Rotterdam
Telefoon: 088 823 1011

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Over Aafje De Nieuwe Plantage

Wonen

Bij De Nieuwe Plantage heeft iedere bewoner een mooie, gerenoveerde studio met eigen moderne faciliteiten en eigen sanitair. Iedere woongroep heeft een huiskamer en goed uitgeruste keuken. Daar kunnen medewerkers samen met mantelzorgers en vrijwilligers een lekkere maaltijd bereiden, taart bakken etc. Ook is er nog een externe dagbesteding en komt soms de kapper, tandarts of pedicure op locatie wanneer dit nodig is.

Om te wonen bij De Nieuwe Plantage, heeft u één van de volgende indicaties nodig: een ZZP 5 of 6. Onze Klantadviseurs helpen u vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie. Neem contact op met onze Klantadviseurs door te bellen naar 088 8 233 233 of mail naar .

Specialistische zorg

In De Nieuwe Plantage staat een team met specialisten voor u klaar. Denk aan een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeut, logopedist, diëtist, maatschappelijk werker en een psycholoog.

Rondkijken bij De Nieuwe Plantage

Omgeving en bereikbaarheid

De Nieuwe Plantage ligt in Rotterdam-Kralingen. Er is een mooi park om de hoek en de befaamde Kralingse winkels vindt u in de Lusthofstraat. Uiteraard is het centrum lekker dichtbij. Deze locatie is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Metrostation Gerdesiaweg is op loopafstand. Komt u met de auto, dan dient u rekening te houden met betaald parkeren.

image description

Samen zorgen

Onze medewerkers doen er alles aan om zo goed mogelijk voor u te zorgen. Maar door het tekort aan medewerkers in de ouderenzorg hebben wij familie en naasten hard nodig. Daarom kijken wij nadat u gewend bent aan uw nieuwe woonsituatie, met u en uw naasten hoe wij samen voor u kunnen zorgen. Dat is ook prettig voor u, want uw naaste kent u immers het beste. Die hulp kan bijvoorbeeld bestaan uit het meegaan naar een ziekenhuisbezoek, het netjes houden van uw kledingkast of koffie schenken op de huiskamer.

image description

Welzijn en activiteiten

Samen met vrijwilligers organiseren de dagbestedingscoaches leuke en gezellige activiteiten. De Nieuwe Plantage is een plek waar veel ruimte is om elkaar te ontmoeten. Ook buurtbewoners zijn hier van harte welkom.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over De Nieuwe Plantage? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. In deze wegwijzer vindt u informatie over de zorg, faciliteiten en de huisregels. Bij de receptie is altijd een actuele versie beschikbaar.

Aafje scoort op ZorgkaartNederland een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandAafje is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland. Ook Aafje wordt hier gewaardeerd.

Bekijk alle waarderingen