De Vijf Havens

Locaties

'Het is net een dorp in de stad. Alles is er voor handen'

Welkom bij De Vijf Havens! Een innovatief, duurzaam en dynamisch verpleeg- en verzorgingshuis in Rotterdam. In De Vijf Havens bieden we verzorgd wonen nieuwe stijl. Dat betekent dat bewoners intensieve begeleiding krijgen, maar waar mogelijk zelf de regie houden.

Er is een gezellige brasserie waar buurtbewoners ook van harte welkom zijn. De tuinen zijn aangepast aan de wensen van de bewoners en bezoekers. Zo is het zelfs voor (achter)kleinkinderen leuk om De Vijf Havens te bezoeken. Ook zijn er veel voorzieningen, waaronder een winkeltje, kapsalon, brasserie en ontmoetingsplein.

Aafje De Vijf Havens
Zevenkampse Ring 40
3068 PZ Rotterdam
Telefoon: 088 823 1013

Wonen of revalideren in het verpleeghuis

Het verpleeghuis De Vijf Havens ligt in de wijk Zevenkamp. Het verpleeghuis is afgelopen jaren groots gerenoveerd. Alle bewoners hebben een ruime en lichte eenpersoonsstudio met meer bergruimte en een slimme badkamer. Dit is ideaal voor de zorgverlening. Ook is er dwaalprotectie (alleen voor PG) waarmee de bewoner alle bewegingsruimte en vrijheid krijgt binnen een veilig gebied. De Vijf Havens heeft 750 zonnepanelen op het dak en is gasloos. Zo draagt Aafje bij aan het verduurzamen van de zorg.

Ook kunt u in het verpleeghuis revalideren. De revalidatie-afdeling is gericht op mensen met ernstig overgewicht.

Om te wonen of revalideren bij De Vijf Havens, heeft u één van de volgende indicaties nodig: een ZZP 4, 5, 6, 7 of 9b. Onze Klantadviseurs helpen u vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie. Neem contact op met onze Klantadviseurs door te bellen naar 088 8 233 233 of mail naar .

Wonen in het verzorgingshuis

Het verzorgingshuis De Vijf Havens bevindt zich in de woontoren. Alle bewoners hebben een ruime kamer met eigen badkamer en toilet. De etages zijn licht en ruim. Verdeeld over de 9 zorgetages zijn er enkele huiskamers waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, een spelletje doen of gezellig koffie drinken.

Specialistische zorg

In De Vijf Havens staat een team met specialisten voor u klaar. Denk aan een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeut, logopedist, diëtist, maatschappelijk werker en een psycholoog.

image description

Revalidatieafdeling obesitas

In Nederland stijgt het aantal mensen met ernstig overgewicht. Bij Aafje zien we die ontwikkeling ook. De Vijf Havens beschikt daarom over een speciale afdeling met extra voorzieningen en een specifiek zorgprogramma voor ouderen met obesitas. Dit betreft alleen revalidatie. Klik op de titel om meer te lezen over de revalidatieafdeling obesitas.

image description

Het expertiseteam

Om deze specialistische zorg te kunnen bieden beschikt Aafje over een expertiseteam. Dit team bestaat uit verschillende zorgprofessionals die hun kennis rondom obesitas continu uitbreiden en beschikbaar stellen.

Rondkijken bij verpleeghuis De Vijf Havens

Omgeving en bereikbaarheid

De Vijf Havens ligt in Rotterdam-Prins Alexander (wijk Zevenkamp). De omgeving is groen en prettig. Het metrostation De Tochten is voor de deur waarmee u snel in het centrum van Rotterdam bent of het strand van Nesselande. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid bij dit verpleeg- en verzorgingshuis in Rotterdam.

Praktische informatie

Wegwijzer
Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. In deze wegwijzer vindt u informatie over de zorg, faciliteiten en de huisregels. Bij de receptie is altijd een actuele versie beschikbaar.

Rookbeleid
Het is niet toegestaan om te roken in de huizen van Aafje. Er mag niet gerookt worden voor de hoofdingang. Buiten op het terrein zijn aangewezen plekken waar gerookt mag worden.

image description

Samen zorgen

De ouderenzorg in Nederland verandert. Steeds meer ouderen hebben ingewikkelder zorg nodig. Daarnaast is er een tekort aan medewerkers in de zorg en landelijk minder geld beschikbaar. Als mantelzorger, familie of vriend, kent u uw naaste het beste. Daarom vragen wij u als mantelzorger om samen met onze medewerkers en vrijwilligers deze uitdaging aan te gaan. Wij gaan graag met u in gesprek hierover.

image description

Welzijn en activiteiten

Samen met vrijwilligers organiseren de dagbestedingscoaches afwisselende, gezellige activiteiten activiteiten in dit fijne verpleeg- en verzorgingshuis in Rotterdam. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom hieraan mee te doen.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over De Vijf Havens? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields

Aafje De Vijf Havens scoort op ZorgkaartNederland een

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland. Ook Aafje wordt hier gewaardeerd.

Bekijk alle waarderingen