Koningshof

Locaties

'Wonen met het gevoel van thuis'

Welkom bij locatie De Koningshof in Rotterdam-Lombardijen. Op deze locatie doet Aafje er alles aan om de bewoners zich thuis te laten voelen.

De zorg wordt verleend vanuit het principe van kleinschalig wonen; waarbij alle zorg zoveel mogelijk als thuis wordt georganiseerd.

Aafje Koningshof

Spinozaweg 451
3076 EW Rotterdam
Telefoon: 088 823 1024

image description
image description
image description
image description
image description
image description

Over Aafje Koningshof

Wonen

In Koningshof hebben we bewoners een éénkamerappartementen met badkamer en mooi uitzicht. Elke verdieping heeft daarnaast een gezamenlijke woonkamer waar altijd iets te doen is. Ook is er een gezellige brasserie in Koningshof waar het goed vertoeven is met familie en bekenden.

Om te wonen bij Koningshof, heeft u één van de volgende indicaties nodig: een ZZP 5 of 7. Onze Klantadviseurs helpen u vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie. Neem contact op met onze Klantadviseurs door te bellen naar 088 8 233 233 of mail naar .

Specialistische zorg

In Koningshof staat een team met specialisten voor u klaar. Denk aan een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeut, logopedist, diëtist, maatschappelijk werker en een psycholoog.

image description

Samen zorgen

Onze medewerkers doen er alles aan om zo goed mogelijk voor u te zorgen. Maar door het tekort aan medewerkers in de ouderenzorg hebben wij familie en naasten hard nodig. Daarom kijken wij nadat u gewend bent aan uw nieuwe woonsituatie, met u en uw naasten hoe wij samen voor u kunnen zorgen. Dat is ook prettig voor u, want uw naaste kent u immers het beste. Die hulp kan bijvoorbeeld bestaan uit het meegaan naar een ziekenhuisbezoek, het netjes houden van uw kledingkast of koffie schenken op de huiskamer.

image description

Welzijn en activiteiten

Het welzijnsteam van de Koningshof verzorgt een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Creatief, sportief of gezelligs, het is er allemaal. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom.

Rondkijken bij Koningshof

Omgeving en bereikbaarheid

Koningshof ligt in de groene wijk Rotterdam-IJsselmonde. Winkels zijn op loopafstand. Koningshof is prima te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur en de tramhaltes zijn goed aan te lopen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. In deze wegwijzer vindt u informatie over de zorg, faciliteiten en de huisregels. Bij de receptie is altijd een actuele versie beschikbaar.

Aafje scoort op ZorgkaartNederland een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandAafje is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland. Ook Aafje wordt hier gewaardeerd.

Bekijk alle waarderingen