Meerweide

Locaties

'Iedereen heeft hier het hart op de tong'

Welkom bij Meerweide in het hart van Rotterdam-IJsselmonde! Meerweide valt op door de grote diversiteit aan bewoners en bezoekers. Iedereen is er welkom en iedereen voelt zich thuis.

In de buurt zijn verschillende serviceflats waardoor ook wijkbewoners graag op bezoek komen. Op het ontmoetingsplein is altijd iets te doen. Dat maakt deze locatie erg geliefd.

Aafje Meerweide

Grote Hagen 98
3078 RC Rotterdam
Telefoon: 088 823 1016

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Over Aafje Meerweide

Wonen

In Meerweide bieden wij verschillende vormen van zorg. Het is een groot verpleeg- en verzorgingshuis met veel dynamiek, Rotterdamse humor en gezelligheid. Om permanent in Meerweide te kunnen wonen, heeft u een zorgindicatie nodig. In de verzorging is het in sommige situaties mogelijk om met uw zorgvragende partner mee te verhuizen. Tot slot heeft Meerweide een afasie trainingscentrum waar mensen die een beroerte hebben gehad kunnen revalideren.

Om te wonen bij Meerweide, heeft u één van de volgende indicaties nodig: een ZZP 4, 5, 6, 7, 8, 9b, ELV laag, ELV hoog, of ELV Palliatief. Onze Klantadviseurs helpen u vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie. Neem contact op met onze Klantadviseurs door te bellen naar 088 8 233 233 of mail naar .

Specialistische zorg

In Meerweide staat een team met specialisten voor u klaar. Denk aan een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeut, logopedist, diëtist, maatschappelijk werker en een psycholoog.

image description

Samen zorgen

Onze medewerkers doen er alles aan om zo goed mogelijk voor u te zorgen. Maar door het tekort aan medewerkers in de ouderenzorg hebben wij familie en naasten hard nodig. Daarom kijken wij nadat u gewend bent aan uw nieuwe woonsituatie, met u en uw naasten hoe wij samen voor u kunnen zorgen. Dat is ook prettig voor u, want uw naaste kent u immers het beste. Die hulp kan bijvoorbeeld bestaan uit het meegaan naar een ziekenhuisbezoek, het netjes houden van uw kledingkast of koffie schenken op de huiskamer.

image description

Welzijn en activiteiten

Samen met vrijwilligers organiseren de dagbestedingscoaches leuke activiteiten. Meerweide is een gezellige Rotterdamse locatie waar iedereen welkom is.

Omgeving en bereikbaarheid

Meerweide ligt in de levendige wijk Rotterdam-IJsselmonde. Winkelcentrum Keizerswaard is op een steenworp. Een gezellige wandeling is dus nooit ver weg. Meerweide is met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over Meerweide? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. In deze wegwijzer vindt u informatie over de zorg, faciliteiten en de huisregels. Bij de receptie is altijd een actuele versie beschikbaar.

Aafje scoort op ZorgkaartNederland een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandAafje is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland. Ook Aafje wordt hier gewaardeerd.

Bekijk alle waarderingen