De Twee Bruggen

Locaties

'Een modern en gezellig huis van alle gemakken voorzien'

Welkom bij het in 2020 volledig gerenoveerde verpleeghuis Aafje De Twee Bruggen! Het is een duurzaam, sfeervol en modern huis, waar bewoners een eigen ruime studio met badkamer hebben.

In De Twee Bruggen bieden wij kleinschalig wonen met alle voordelen van grootschaligheid, zoals een brasserie/ontmoetingsruimte met veel privacy. Ook bieden wij veel faciliteiten om het verblijf aangenaam te maken.

Aafje De Twee Bruggen

Pascalweg 41
3076 JK Rotterdam
Telefoon: 088 823 1012

image description
image description
image description
image description
image description
image description

Over Aafje De Twee Bruggen

Wonen

De eigen studio’s zijn onderdeel van kleine woongroepen (maximaal 10 bewoners) en zijn gesitueerd om een gezamenlijke huiskamer. De Twee Bruggen biedt verzorging en verpleging, zowel tijdelijk als permanent. Om bij ons te wonen is een passende zorgindicatie nodig. Het zorgprogramma Dubbelzorg is van toepassing op kwetsbare ouderen die op basis van een combinatie van somatiek en gedrag behoefte hebben aan gespecialiseerde en integrale chronische zorg. Binnen dit zorgprogramma wordt multidisciplinair gewerkt en kan er psychomotorische therapie ingezet worden. Ook biedt De Twee Bruggen overbruggingszorg voor mensen die wachten op een vaste plek in een verpleeg- of verzorgingshuis. Deze klanten komen uit het ziekenhuis en overbruggen een aantal maanden bij ons om verder te werken aan hun herstel en vervolgens wordt er gekeken naar een nieuwe woonsetting.

Om te wonen bij De Twee Bruggen, heeft u één van de volgende indicaties nodig: een ZZP 6, 7 of 8. Onze Klantadviseurs helpen u vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie. Neem contact op met onze Klantadviseurs door te bellen naar 088 8 233 233 of mail naar .

Specialistische zorg

In De Twee Bruggen staat een team met specialisten voor u klaar. Denk aan een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeut, logopedist, diëtist, maatschappelijk werker en een psycholoog.

image description

Revalidatie en overbruggingszorg

Het kan voorkomen dat u op de wachtlijst staat voor één van onze huizen. Dan kunt u bij Aafje De Twee Bruggen terecht voor overbruggingszorg. Overbruggingszorg is bedoeld voor mensen met ernstige lichamelijke klachten en/of (beginnende) dementie.

image description

Welzijn en activiteiten

Het welzijnsteam van De Twee Bruggen verzorgt een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Creatief, sportief of gezelligs, het is er allemaal.

Rondkijken bij De Twee Bruggen

Samen zorgen

Onze medewerkers doen er alles aan om zo goed mogelijk voor u te zorgen. Maar door het tekort aan medewerkers in de ouderenzorg hebben wij familie en naasten hard nodig. Daarom kijken wij nadat u gewend bent aan uw nieuwe woonsituatie, met u en uw naasten hoe wij samen voor u kunnen zorgen. Dat is ook prettig voor u, want uw naaste kent u immers het beste. Die hulp kan bijvoorbeeld bestaan uit het meegaan naar een ziekenhuisbezoek, het netjes houden van uw kledingkast of koffie schenken op de huiskamer. Meer weten? Bekijk onze mantelzorgpagina.

Omgeving en bereikbaarheid

De Twee Bruggen ligt in de groene wijk Rotterdam-IJsselmonde. Winkels zijn in de buurt op circa 500 meter loopafstand. Deze locatie is prima te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur en de tramhaltes zijn goed aan te lopen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over De Twee Bruggen? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. In deze wegwijzer vindt u informatie over de zorg, faciliteiten en de huisregels. Bij de receptie is altijd een actuele versie beschikbaar.

Aafje scoort op ZorgkaartNederland een

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandAafje is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland. Ook Aafje wordt hier gewaardeerd.

Bekijk alle waarderingen