Huizen met zorg

Als zelfstandig thuis wonen (tijdelijk) niet meer mogelijk is, kunt u wonen in één van de verzorgings- of verpleeghuizen van Aafje. In Rotterdam en Ridderkerk hebben wij verschillende huizen, elk met een eigen karakter.

Wonen in een verzorgingshuis

Een verzorgingshuis is een woonvoorziening voor oudere mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Hulp is er bij het huishouden, persoonlijke verzorging en maaltijden en er worden tal van activiteiten georganiseerd.

Lees meer over deze woonvorm

Wonen met dementie

Aafje heeft kleinschalige zelfstandige wooncomplexen en knusse wooneenheden in verpleeghuizen voor mensen met geheugenproblemen door dementie of Korsakov.

Lees meer over deze woonvorm

Zelfstandig wonen met zorg & diensten

U heeft een indicatie om in een verzorgingshuis te wonen, maar u kiest ervoor om een eigen appartement te huren en zorg en diensten af te nemen van Aafje. U woont dus als het ware zelfstandig, maar met dezelfde zorg als in een verzorgingshuis.

Lees meer over deze woonvorm

Wonen in een verpleeghuis

Een verpleeghuis is er voor mensen die 24-uur per dag persoonlijke verzorging en verpleging nodig hebben. Dit verblijf kan langdurig zijn of tijdelijk (na een ziekenhuisopname of ter ontlasting van de familie).

Lees meer over deze woonvorm

Alle huizen

  • Verpleeghuis
  • Verzorgingstehuis
  • Zelfstandig
  • Dementie

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten