Medewerkers en vrijwilligers Varenoord

Personeelssamenstelling

De optimale personeelssamenstelling vormt de basis voor het leveren van goede en veilige zorg en voor het realiseren van onze ambitie om een waardegedreven en persoonsgerichte benadering van bewoners te verankeren in het DNA van onze organisatie en daarmee in het handelen en het gedrag van onze medewerkers. In de personeelssamenstelling is rekening gehouden met de landelijke eisen én met onze eigen ambities voor bijvoorbeeld een zinvolle dagbesteding voor al onze bewoners. Aafje streeft ernaar dat er altijd voldoende bevoegde en bekwame medewerkers aanwezig zijn om kwalitatief verantwoorde verpleeghuiszorg te leveren. Bewoners kunnen er op rekenen dat onze medewerkers deze kwalitatief verantwoorde zorg leveren op een manier die zij prettig vinden en aansluit bij de individuele voorkeuren.

De personeelssamenstelling Aafje locatie Varenoord:

Personeels-

samenstelling

Zorg

Waarvan niv. 1/ 2

Waarvan niv. 3/4/5

Behandeling 

Diensten

Vrijwilligers

2019

60 42 18 vanuit De Vijf Havens vanuit De Vijf Havens -

Terug naar Aafje Varenoord

Gerelateerde locaties

 • Varenoord

  Rotterdam, Rotterdam
  In Aafje verpleeghuis Varenoord 4 biedt Aafje kleinschalig wonen met alle gemakken van zorg dichtbij. Er is een gezellige ontmoetingsruimte en veel ruimte om een wandelingetje te maken.

  Rotterdam, Rotterdam
  Varenhof 515, 3069 KJ
  088 8 233 233

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten