We hopen nog vele jaren samen te genieten

Mevrouw Kooijman (77 jaar) en de heer Van Eck (92 jaar) wonen nu een paar maanden in Aafje Reyerheem. “Toen we hier kwamen wonen, hoorden we al van de renovatieplannen. We wachten het rustig af. Aafje regelt alles en daar vertrouwen we gewoon op” vertellen ze.

“We hebben de plattegronden bekeken van onze toekomstige woning en zijn aangenaam verrast. Een grotere keuken en een ruimere badkamer, wie wil dat nu niet? Daar hopen we samen nog vele jaren van te genieten!

Uitzicht
Net als nu, wonen we in het vernieuwde Reyerheem straks op de derde verdieping. We wonen graag hoog. Nu wonen we aan de voorkant, straks aan de achterkant. Dat is fijn, want aan de achterkant hebben we mooi uitzicht.

In goede handen
We laten het allemaal maar gebeuren en hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt met de verhuizing naar de tijdelijke huisvesting én de verhuizing naar het nieuwe appartement. Alles lijkt ons bij Aafje in goede handen, dus we maken ons geen zorgen.

Aanleunwoning
Eerst dachten we aan een aanleunwoning, maar uiteindelijk kozen we toch voor verzorgingshuis Reyerheem. Mocht onverhoopt één van ons alleen overblijven, dan is het hier ook goed alleen wonen. En als we straks zorg nodig hebben, dan is deze voor handen.

Zelfstandig
Er was al snel een plekje vrij, dus hebben we maar kort op de wachtlijst gestaan. We zijn tevreden over de verzorging, eten samen op de kamer en gaan naar beneden als we zin hebben in activiteiten met anderen. We doen onze eigen boodschapjes en verzorgen zelf ons ontbijt en avondeten. We zijn blij dat we dit zelf kunnen regelen”, aldus het echtpaar. 

Gerelateerde items

Gerelateerde locaties

 • Restaurant Reyerheem

  Ridderkerk, Ridderkerk
  Torenmolen 1 2986 GB Ridderkerk | dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur

  Ridderkerk, Ridderkerk
  Torenmolen 1, 2986 GB
  088 823 1017

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten