Leuke activiteiten tijdens Digitale Ontmoetingsuurtje

Deel dit bericht:

Tijdens het gratis Digitale Ontmoetingsuurtje van Aafje komt u digitaal (via beeldbellen) in contact met anderen. Onder begeleiding van een Aafje medewerker neemt u deel aan een online groepsgesprek. Tijdens dit groepsgesprek neemt u deel aan leuke activiteiten. Denk aan een quiz, een creatieve activiteit, een beweegactiviteit of geheugentraining. Het programma wordt afgestemd op de wensen en behoeften van de deelnemers. Heeft u geen computer, tablet of digitale kennis? Geen probleem! Onze vrijwilligers helpen u graag op weg en voorzien u van de benodigde middelen en technische hulp.

Wanneer vindt het Digitale Ontmoetingsuurtje plaats?

Wij bieden het Digitale Ontmoetingsuurtje op verschillende dagdelen in de week aan: op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend voor klanten zonder indicatie en op vrijdagochtend voor klanten met indicatie. Wij streven ernaar om iedere week met een vaste groep deelnemers (minimaal 2, maximaal 8 deelnemers per groep) bij elkaar te komen. Bij de aanmelding wordt samen met u besproken welke groep het beste bij uw behoeften en wensen aansluit.

Kunt u niet iedere week of wilt u een proefsessie bijwonen, dan kunt u dat met ons bespreken.

Tijden

Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
10.30u – 11.30u 10.30u – 11.30u 10.30u – 11.30u 11.00u – 12.00u*

*Deze ontmoetingsuurtjes zijn expliciet voor mensen die een WMO of WLZ
indicatie hebben vanuit de gemeente op het gebied van dagbesteding/SPF.

Kosten

Aan de deelname zijn géén kosten verbonden. Aafje’s Digitale Ontmoetingstuurtje is gratis.

Aanmelden en meer informatie

Voor aanmelding en/of meer informatie kunt u contact opnemen met de Aafje klantenservice via 088 – 8 233 233. Bent u benieuwd geworden en wilt u weten hoe het Digitale Ontmoetingsuurtje eruit ziet? Bekijk dan onderstaande video. Indien u al met Aafje bekend bent, kunt u uiteraard ook contact opnemen met uw contactpersoon binnen Aafje.