Digitale dagbesteding

Bij Aafje kunt u deelnemen aan het Digitale Ontmoetingsuurtje. Tijdens één van onze Digitale Ontmoetingsuurtjes kunt u comfortabel vanuit uw eigen huis deelnemen aan groepsactiviteiten. Onder begeleiding van één van onze medewerkers komt u samen met anderen digitaal bijeen (via beeldbellen) en neemt u deel aan een online groepsgesprek en activiteiten.

Voor wie is het Digitale Ontmoetingsuurtje?

Aafje biedt Digitale Ontmoetingsuurtjes voor zowel mensen met een kleine, als met een wat grotere hulpvraag (WMO, WLZ indicatie op het gebied van dagbesteding en/of sociaal persoonlijk functioneren).

Groepen

De groepen bestaan uit minimaal 2, maximaal 8 personen. Wij proberen om iedere week met de vaste groep deelnemers bij elkaar te komen. Kunt u niet iedere week of wilt u een proefsessie bijwonen? Dan kunt u dat met ons bespreken. Het programma wordt afgestemd op de wensen en behoeften van de deelnemers. Bij de aanmelding wordt samen met u besproken welke groep het beste bij u aansluit.

Niet digitaal vaardig, wat nu?

Voor deelname hoeft u niet digitaal vaardig te zijn. Indien u dat wenst, zorgen wij ervoor dat u uitleg en begeleiding krijgt van een van onze vrijwilligers. Als u geen eigen tablet of laptop heeft, kunt u die vanuit Aafje in bruikleen ontvangen. Wel heeft u thuis internet/wifi nodig.

Meer informatie?

Aanmelden of meer informatie ontvangen over de digitale dagbesteding? Neem dan contact op met de Aafje Klantenservice

088 8 233 233