Digitale dagbesteding

Bij Aafje kunt u deelnemen aan digitale dagbesteding. Naast of als aanvulling op de fysieke dagbesteding, kunt u ook digitaal, vanuit uw eigen huis, deelnemen aan groepsactiviteiten. Onder begeleiding van een medewerker komt u samen met anderen digitaal bijeen (via beeldbellen) en neemt u deel aan een online groepsgesprek en activiteiten. Voor deelname hoeft u niet digitaal vaardig te zijn. Ook is het niet nodig om een eigen tablet of laptop te hebben.

Voor wie is digitale dagbesteding?

U kunt zowel met een kleine als een wat grotere hulpvraag deelnemen, met of zonder indicatie. (WMO, WLZ indicatie op het gebied van dagbesteding en/of sociaal persoonlijk functioneren).

Groepen

De groepen bestaan uit minimaal 2, maximaal 8 personen. Wij proberen om iedere week met de vaste groep deelnemers bij elkaar te komen. Kunt u niet iedere week of wilt u een proefsessie bijwonen? Dan kunt u dat met ons bespreken. Het programma wordt afgestemd op de wensen en behoeften van de deelnemers. Bij de aanmelding wordt samen met u besproken welke groep het beste bij u aansluit.

Niet digitaal vaardig, wat nu?

Voor deelname hoeft u niet digitaal vaardig te zijn. Indien u dat wenst, zorgen wij ervoor dat u uitleg en begeleiding krijgt van een van onze vrijwilligers. Ook is het niet nodig om een eigen tablet of laptop te hebben. Wel is het handig als u thuis al internet/wifi heeft.

 

Proef ‘Online Thuis’ (regio Rotterdam Noord)

Samen met andere Rotterdamse zorg- en welzijnspartijen start Aafje met de proef ‘Online Thuis’ in de regio Rotterdam Noord. Met Online Thuis verruimt u online uw wereld, zowel met digitale groepsactiviteiten als met andere (online) keuze bijeenkomsten. Meer weten? Download hier de brochure.

Meer informatie

Aanmelden of meer informatie ontvangen over de digitale dagbesteding? Neem dan contact op met de Aafje Klantenservice via 088 8 233 233.