Bijzondere samenwerking Aafje en kinderopvang Mundo

Deel dit bericht:

Zorgorganisatie Aafje en kinderopvang Mundo hebben een bijzondere samenwerking ondertekend. Beide organisaties hebben al enige jaren nauw contact met elkaar. Denk hierbij aan de kinderopvang locaties in verpleeghuizen van Aafje, activiteiten waarbij kinderen en ouderen elkaar ontmoeten en de zomer kinderopvang voor Aafje medewerkers.

De samenwerkingsovereenkomst tussen beide organisaties richt zich op het voortzetten en uitbreiden van de bestaande samenwerking op het gebied van kinderopvang locaties in verpleeghuizen, de zomeropvang voor kinderen van Aafje medewerkers en de gezamenlijke activiteiten. Ook worden mogelijkheden onderzocht voor een aangepast kinderopvang aanbod speciaal voor Aafje medewerkers.

Jarenlange samenwerking

Guy Buck, voorzitter Raad van Bestuur Aafje: “Vanuit onze succesvolle jarenlange samenwerking zien we veel raakvlakken tussen onze organisaties en activiteiten. Met het ondertekenen van een duurzaam partnerschap kunnen we hier meer handen en voeten aan geven.”

Daarnaast wordt gekeken naar het aanbieden van doorstroommogelijkheden vanuit  kinderopvang richting zorg- of welzijnsmedewerker. En wordt de meerwaarde van gezamenlijke deskundigheidsbevordering, bijvoorbeeld op het gebied van activiteitenbegeleiding en -aanbod, onderzocht.

Monique Dongelmans, directeur-bestuurder Mundo: “Aafje en Mundo werken al heel veel jaren naar volle tevredenheid samen. Met deze overeenkomst bevestigen we nogmaals dat we daar waar we elkaar aan kunnen vullen en ondersteunen ‘partners’ zijn”.

Kinderopvang Mundo

Kinderopvang Mundo biedt al meer dan 45 jaar een veilige en vertrouwde opvang in een uitdagende omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dat doen zij op ruim 30 locaties in de regio Rijnmond. Mundo biedt een plek waar kinderen zich ontwikkelen door te zien, horen, proeven en ervaren. Ieder op zijn eigen manier en altijd samen met de ouders. Zo is kinderopvang niet alleen de beste manier om ervoor te zorgen dat ouders zich kunnen ontwikkelen, maar ook de mogelijkheid voor kinderen om op ontdekkingstocht te gaan. Een verrijking voor iedereen.