Uw contactpersonen

U bent als mantelzorger voor Aafje erg belangrijk. Persoonlijk contact speelt hier een grote rol in. Voor u als mantelzorger is het prettig om te weten bij wie u terecht kunt met uw vragen. Een vertrouwd gezicht die u en uw naaste goed kent.

Participatiecoördinator

Bent u op zoek naar informatie, voorlichting, begeleiding, coaching en ondersteuning in uw rol als mantelzorger of wilt u graag meer betekenen voor uw naaste? Dan kunt u terecht bij de participatiecoördinator Mantelzorg. Bijvoorbeeld in een persoonlijk gesprek of tijdens een van onze informatiebijeenkomsten, contactgroepen of workshops.

Contactgegevens

No results found!

De dagbestedingscoach

Een aangename dagbesteding is voor onze klanten belangrijk. Actief zijn, hobby’s uitvoeren en het onderhouden van vaardigheden geven inhoud aan een zinvolle dag.

De dagbestedingscoach is verantwoordelijk voor de kwaliteit in invulling van welzijnsactiviteiten. Ook ondersteunt de dagbestedingscoach de zorgprofessionals bij ingewikkelde welzijnsvraagstukken voor specifieke klanten. Voor de uitvoering van deze activiteiten zijn wij voor een groot deel afhankelijk van vrijwilligers en mantelzorgers, die dit samen met onze gastvrouwen kunnen en willen organiseren.

De dagbestedingscoach coacht u in de omgang met onze klanten, in de uitvoering van activiteiten en in het onderkennen van specifieke ondersteuningsvragen. De dagbestedingscoach helpt onder andere het Ontmoetingsplein te realiseren en verder te ontwikkelen. Daar kunt u bijvoorbeeld terecht voor begeleiding en ondersteuning als u mantelzorger bent van iemand met een (ernstig) geheugenprobleem. Aafje werkt ook samen met Alzheimer Nederland aan het organiseren van Alzheimercafes.