Digitale dagbesteding

Digitaal ontmoetingsuurtje 


Aafje biedt ook op afstand mogelijkheden tot deelname aan groepsactiviteiten en het ontmoeten van anderen. Tijdens één van onze Digitale Ontmoetingsuurtjes kunt u comfortabel vanuit uw eigen huis deelnemen aan groepsactiviteiten. Onder begeleiding van een van onze medewerkers komt u samen met anderen digitaal bijeen (via beeldbellen) en neemt u deel aan een online groepsgesprek en activiteiten. Het programma wordt afgestemd op de wensen en behoeften van de deelnemers.

In het schema hieronder vindt u op welke dagen en tijden de Digitale Ontmoetingsuurtjes plaatsvinden. Er zijn uurtjes voor zowel mensen met een kleine als met een wat grotere hulpvraag (mensen met een indicatie). Wij streven ernaar om iedere week met een vaste groep deelnemers (minimaal 2, maximaal 8 deelnemers per groep) bij elkaar te komen. Kunt u niet iedere week of wilt u een proefsessie bijwonen, dan kunt u dat met ons bespreken.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

10.30u-11.30u

10.00u-11.00u*

 

10.00u-11.00u*

10.30u-11.30u

 

10.00u-11.00u*

*deze ontmoetingsuurtjes zijn expliciet voor mensen die een WMO of WLZ indicatie hebben op het gebied van dagbesteding en/of sociaal persoonlijk functioneren.

Keuze groep: Bij de aanmelding wordt samen met u besproken welke groep het beste bij uw behoeften en wensen aansluit.

Voor deelname hoeft u niet digitaal vaardig te zijn. Indien u dat wenst, zorgen wij ervoor dat u uitleg en begeleiding krijgt van een van onze vrijwilligers. Als u geen eigen tablet of laptop heeft, kunt u die vanuit ons in bruikleen ontvangen.

Voor aanmelding en/of meer informatie kunt u contact opnemen met de Aafje klantenservice via 088 - 8 233 233.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten