Bezoekvrijwilligers

Wordt u een bezoekvrijwilliger voor bewoners van Aafje Schiehoven?

‘Even samen een ommetje maken’

Vindt u het leuk om met (één van) onze bewoners van Aafje Schiehoven buiten te wandelen? Bijvoorbeeld even een ommetje langs de winkeltjes aan de Peppelweg? Of om samen iets te drinken in de Brasserie? 

Voor thuiszorg Rotterdam en omstreken kunt u niet om Aafje heen. Met maar liefst 5.000 medewerkers, en 1.500 vrijwilligers zijn we niet alleen zeer actief op het gebied van thuiszorg Rotterdam e.o., maar ook ruim vertegenwoordigd als kwalitatieve zorginstelling Rotterdam en omgeving. Hoewel het grootste deel van onze huizen in Rotterdam is gelegen, kunt u ook bij ons terecht als u bijvoorbeeld op zoek bent naar thuiszorg of een zorginstelling Dordrecht, Ridderkerk Barendrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Rhoon en Poortugaal.

Voor onze bewoners is zelfstandig naar buiten gaan, niet vanzelfsprekend. Met uw begeleiding maakt u dit weer mogelijk. Lekker genieten van de frisse buitenlucht en het zonnetje! Door regelmatig af te spreken, leert u elkaar steeds beter kennen. 

Wij zoeken vrijwilligers die: 

  • Enthousiast, zelfstandig en flexibel zijn; 
  • Goede sociale vaardigheden hebben;
  • Nederlandse taal en/of anderstalig beheersen;
  • Open en actieve houding hebben;
  • In staat zijn om een rolstoel te duwen, is een pre;
  • Heeft u geduld met klanten met een fysieke beperking, geheugenverlies of dementie?
  • Ondersteuning kunnen bieden op het gebied van een zinvolle dag;
  • Vindt u het leuk om zelfstandig activiteiten te organiseren?
  • Signalen kunnen opvangen op het gebied van welzijn, wonen en zorg en dit bespreekbaar maken met medewerkers;

Herkent u zich hierin en bent u minimaal een dagdeel per week beschikbaar? Meldt u aan als bezoekvrijwilliger voor onze bewoners van Aafje Schiehoven (Hamakerstraat 77 in Rotterdam). Samen overleggen we welke dag en tijd het beste uit komt. 

Wij bieden: 
Wij bieden u een leuke werkplek als vrijwilligerswerk. Verder bieden we een reiskostenvergoeding, mogelijkheid tot scholing, jaarlijks vrijwilligersevent, attenties en WA verzekering aan.

Aanmelden en vragen?
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Elly Kamperman, Participatiecoördinator Vrijwilligers, Aafje Schiehoven. Via telefoonnummer 088 823 1018/06 1383 9758 of mailadres: elly.kamperman@aafje.nl 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten