Klantervaringsonderzoek

Klantervaringsonderzoek vindt minimaal eens per twee jaar plaats, uitgevoerd door een onafhankelijk bureau. 

Hieronder vindt u de meest actuele resultaten vanuit de klantervaringsonderzoeken in de thuiszorg en de resultaten uit het klanttevredenheidsonderzoek in de huizen van 2019.

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Aafje wordt op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een gemiddelde van 7,9. 
Op basis van resultaten worden er samen met de lokale cliëntenraden continu acties ter verbetering geformuleerd. 

Bekijk Aafje op ZorgkaartNederland

Voor een overzicht over geheel Aafje verwijzen wij u naar het algemene kwaliteitsvenster

Mystery guest

Met behulp van een mystery guest worden de klantgerichtheid en het serviceniveau van een organisatie in kaart gebracht. In december 2018 zijn alle locaties van Aafje bezocht en gebeld door een mystery guest.

Deze mystery guest is ingezet om de gastvrijheid binnen Aafje te meten aan de hand van acht vaste aandachtspunten. Zo is er bijvoorbeeld gekeken hoe de gebouwen en de algemene ruimtes eruit zien. Ook is gekeken hoe de ontvangst op een locatie is en hoe de medewerkers met de gasten omgaan.

Overall scoort Aafje op alle aandachtspunten een 7,8: een mooie uitkomst en ook één die ruimte geeft voor verbetering. Met de verbeterpunten werkt Aafje continu aan het optimaliseren van de gastvrijheid op haar locaties.

Downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big