Klantervaringsonderzoek

Klantervaringsonderzoek vindt minimaal eens per twee jaar plaats, uitgevoerd door een onafhankelijk bureau. 

Klanttevredenheidsmeting intramuraal 2021: Zeer hoge waardering voor onze huizen!

Het afgelopen jaar is geen makkelijk jaar geweest voor onze bewoners en voor onze medewerkers. We zijn dan ook supertrots dat onze Aafje huizen door onze klanten gewaardeerd zijn met een erg hoog cijfer: een 7,9! Een geweldig resultaat, waarmee onze bewoners en de mantelzorgers duidelijk begrip tonen voor de moeilijke omstandigheden in de afgelopen tijd én waardering geven voor alle inzet. Eerder scoorde Aafje ook al een 7,9 bij de medewerkerstevredenheid en mogen we ons beste werkgever noemen.

De meting is net voor de zomer gehouden onder alle 1500 bewoners en hun naasten. Bijna de helft heeft een reactie gegeven, een respons waar we heel blij mee zijn. Onze locaties scoren allemaal ruim voldoende, tussen een 7,3 en een 8,8. Naast verbetertips ontvingen we ook talloze complimenten: "Mijn moeder wordt geweldig goed verzorgd, altijd lief en vriendelijk!" is zo'n compliment waar we warm van worden! Kortom, een uitstekende score die ons motiveert om te blijven verbeteren!

 

Aafje scoort een 7,9 !

Ben Oude Nijhuis 7,3
Burghsluissingel 7,8
De Koningshof 8,0
De Nieuwe Plantage 8,1
De Twee Bruggen 7,5
De Vijf Havens 7,8
Endeldijk 8,5
Hoppesteyn 7,8
Meerweide 7,5
Reyerheem 8,1
Roo van Capelle 8,1
Rozenburcht 7,9
Schiehoven 7,9
Slinge 8,0
Smeetsland 8,0
t Ronde Sant 7,6
Varenoord 8,8

 

Zorgkaart Nederland 

Bekijk Aafje op ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Aafje wordt op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een gemiddelde van 8,0. Op basis van resultaten worden er samen met de lokale cliëntenraden continu acties ter verbetering geformuleerd. 


Voor een overzicht over geheel Aafje verwijzen wij u naar het algemene kwaliteitsvenster

 

Downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten