Uitnodiging opening Aafje De Twee Bruggen

Op vrijdag 8 september organiseren wij een feestelijke bijeenkomst ter ere van de opening van het geheel gerenoveerde Aafje De Twee Bruggen. Hoewel de renovatie al in 2020 werd afgerond, waren we destijds – vanwege corona – genoodzaakt de officiële opening van deze moderne en duurzame Aafje locatie uit te stellen.

Daarom nodigen wij u op 8 september vanaf 16.30 uur van harte uit dit feestelijke moment samen met ons te vieren. Ronald Buijt, wethouder Zorg, Ouderen en Jeugdzorg zal de opening verrichten. Het adres is: Aafje De Twee Bruggen, Pascalweg 41, 3076 JK Rotterdam.

Komt u ook? Meld u uiterlijk 4 september aan.

Aanmelden 8 september

"*" indicates required fields

Over De Twee Bruggen

Het in 2020 volledig gerenoveerde verpleeghuis De Twee Bruggen is een duurzaam, sfeervol en modern huis, waar bewoners een eigen ruime studio met slimme badkamer hebben. In De Twee Bruggen bieden wij kleinschalig wonen met alle voordelen van grootschaligheid, zoals een brasserie/ontmoetingsruimte voor bewoners met de privacy van een eigen studio. Ook bieden wij een uitgebreid welzijnsaanbod om het verblijf aangenaam te maken.