Thuiszorg van Aafje in landelijke top 10 van best gewaardeerde wijkverpleging

Geplaatst op 08-12-21
Top 2021 800x450
Prachtig nieuws voor Aafje, want klanten hebben de thuiszorg van Aafje dit jaar het best gewaardeerd in de categorie wijkverpleging. Daarmee staat Aafje in de top tien van de ZorgkaartNederland Top 2021. Een grote eer, aangezien alle organisaties in de thuiszorg in Nederland met dertig of meer waarderingen meededen.

Opsteker in coronatijd
Wouter Zegveld, directeur thuiszorg bij Aafje, gaf direct een ode aan de teams in de wijkverpleging: ‘Naast dat we het predicaat 'beste werkgever' hebben, behoren we nu ook tot de beste thuiszorg van Nederland en daar zijn we enorm trots op. Dit werkt voor medewerkers in de wijkverpleging als een opsteker in coronatijd. Hulde voor alle teams en medewerkers in Rotterdam, BAR gemeenten en de Drechtsteden!’.

De ZorgKaartNederland top 2021
ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Aan de hand van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november 2021 is uitgerekend welke organisaties er in deze periode het best gewaardeerd werden. Op de website van ZorgkaartNederland is de uitkomst per categorie te vinden.

Aafje feliciteert ook alle andere zorgorganisaties met een plek in de top tien. Samen maken we de zorg beter!

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten