Goed bestuur en toezichthouders

Goed bestuur

Het blijft onze prioriteit dat onze klanten goede en veilige zorg krijgen. Elke dag weer staan onze medewerkers voor onze klanten klaar, met veel passie en betrokkenheid. Daar kunt u op (blijven) vertrouwen. Om dit te bereiken werken wij gestructureerd, wij maken plannen en checken regelmatig of de beoogde doelen en resultaten behaald worden. Daar waar nodig stellen we de plannen bij.

Op alle locaties waar bewoners verblijven met een PG-indicatie (dementie) werken agogisch hulpverleners. Zij begeleiden familieleden en medewerkers bij (complexe) onbegrepen gedragsproblematiek.

Voor iedere locatie zijn in- en exclusiecriteria opgesteld met als doel dat iedere bewoner op een voor hem of haar geschikte locatie komt wonen die past bij de zorgbehoefte. Deze informatie is per locatie gepubliceerd op de website van Aafje.

Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ)

In 2019 is een aantal formele contactmomenten geweest met de IGJ. Zo is er een herbezoek geweest aan de Roo van Capelle na een verbetertraject.  Bij dit bezoek hebben zij geconstateerd dat de Roo van Capelle grotendeels aan de normen voldoet. Tevens stelt de IGJ dat het hertoetsbezoek liet zien dat hard is gewerkt om de benodigde verbeteringen door te voeren, dat zorgverleners actief worden betrokken bij het beleid en dat zij goed aangestuurd worden door de kwaliteitsverpleegkundigen en het management. Er heerst een cultuur die gericht is op leren en verbeteren. Een mooi compliment!

Terug naar het kwaliteitsvenster
 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten