Ervaringen en tevredenheid klanten Schiehoven

Ervaringen en tevredenheid klanten Schiehoven

Aafje krijgt op verschillende manieren inzicht in de waarderingen van bewoners en klanten voor de geleverde zorg- en dienstverlening.

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Aafje Schiehoven wordt op ZorgkaartNederland gewaardeerd met een gemiddelde van een 7,4 (2021). 

Op basis van de resultaten zijn in overleg met de lokale cliëntenraden acties ter verbetering geformuleerd.

Bekijk Aafje op ZorgkaartNederland

Voor een overzicht over geheel Aafje verwijzen wij u naar het algemene kwaliteitsvenster

Klachten

Door regelmatig het gesprek aan te gaan met de klant of diens contactpersoon kunnen uitingen van ongenoegen, wensen en klachten goed en snel opgepakt worden. In totaal ontvingen we 8 klachten in 2021. Deze werden naar tevredenheid en meestal binnen de gestelde termijn afgesloten.

Terug naar Aafje Schiehoven
 

Gerelateerde locaties

 • Schiehoven

  Schiebroek , Rotterdam
  Aan de rand van de groene wijk Schiebroek ligt Schiehoven. Voor mensen met dementie zijn knusse wooneenheden ingericht. De geboden zorg varieert van licht tot uitgebreid; dagbehandeling, tijdelijke opname, geriatrische revalidatie of permanente bewoning.

  Schiebroek , Rotterdam
  Hamakerstraat 77, 3052 JA
  088 823 1018

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten