Ervaringen en tevredenheid klanten Reyerheem

Aafje krijgt op verschillende manieren inzicht in de waarderingen van bewoners en klanten voor de geleverde zorg- en dienstverlening.

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Aafje wordt op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een gemiddelde van 7,9. Aafje locatie Reyerheem behaalde gemiddeld een 8,2 in 2019.
 

Op basis van de resultaten zijn in overleg met de lokale cliëntenraden acties ter verbetering geformuleerd. 

Bekijk Aafje op ZorgkaartNederland
 

Aanbeveling 

Op ZorgkaartNederland wordt aan klanten gevraagd of zij de Aafje locatie aanbevelen aan vrienden en familie. Voor een overzicht over geheel Aafje verwijzen wij u naar het algemene kwaliteitsvenster
 

Klachten

In 2019 zijn er 0 klachten binnengekomen voor Aafje Reyerheem. Door regelmatig het gesprek aan te gaan met de klant of diens contactpersoon, kunnen signalen van ongenoegen of wensen op tijd opgepakt worden.

Terug naar Aafje Reyerheem
 

Gerelateerde locaties

 • Verzorgingshuis Ridderkerk
  Reyerheem, verzorgingsh...

  Ridderkerk, Ridderkerk
  Het gastvriendelijke Reyerheem beschikt over een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen, een druk bezocht seniorenrestaurant en een internetcafé.

  Ridderkerk, Ridderkerk
  Torenmolen 1, 2986 GB
  088 823 1017

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten