Ervaringen en tevredenheid klanten Endeldijk

Aafje krijgt op verschillende manieren inzicht in de waarderingen van bewoners en klanten voor de geleverde zorg- en dienstverlening.

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Aafje wordt op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een gemiddelde van 8,0 (2020).
 

Op basis van de resultaten zijn in overleg met de lokale cliëntenraden acties ter verbetering geformuleerd. 

Bekijk Aafje op ZorgkaartNederland
 

Aanbeveling 

Op ZorgkaartNederland wordt aan klanten gevraagd of zij de Aafje locatie aanbevelen aan vrienden en familie. Voor een overzicht over geheel Aafje verwijzen wij u naar het algemene kwaliteitsvenster
 

Klachten

In 2020 is er 1 klacht binnengekomen voor Aafje Endeldijk. Door regelmatig het gesprek aan te gaan met de klant of diens contactpersoon, kunnen signalen van ongenoegen of wensen op tijd opgepakt worden.

Terug naar Aafje Endeldijk
 

Gerelateerde locaties

 • Endeldijk | Kleinschali...

  IJsselmonde, Rotterdam
  Endeldijk is een klein, knus huis. Hier wonen dementerende ouderen die verpleging krijgen. Het moderne huis biedt ruime eenpersoonskamers met eigen sanitair. Veiligheid, rust en vrijheid staan hier voorop.

  IJsselmonde, Rotterdam
  Endeldijk 120, 3079 VD
  088 823 1023

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten