Ervaringen en tevredenheid klanten Burghsluissingel

Aafje krijgt op verschillende manieren inzicht in de waarderingen van bewoners en klanten voor de geleverde zorg- en dienstverlening.

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Aafje wordt op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een gemiddelde van 7,8. Aafje locatie Burghsluissingel heeft gemiddeld een 8,1 (juni 2018 en mei 2019). Dit is berekend aan de hand van 27 waarderingen, vanaf 33 waarderingen wordt het cijfer blauw weergegeven (validiteit)

 

Op basis van de resultaten zijn in overleg met de lokale cliëntenraden acties ter verbetering geformuleerd. 

Bekijk Aafje op ZorgkaartNederland


Voor een overzicht over geheel Aafje verwijzen wij u naar het algemene kwaliteitsvenster

Klachten


In totaal werden 6 klachten over Aafje locatie Burghsluissingel in 2017 naar tevredenheid en binnen de gestelde termijn afgesloten. In 2018 waren dit er 3. Juist door regelmatig het gesprek aan te gaan met de klant of diens contactpersoon kunnen signalen van ongenoegen of wensen eerder opgepakt worden.
 

Terug naar Aafje Burghsluissingel
 

Gerelateerde locaties

 • Burghsluissingel

  Pendrecht, Rotterdam
  Zelfstandig thuis wonen, maar met alle zorg en gemak voorhanden. Dát is wonen in woon-zorgcomplex de Burghsluissingel in de Rotterdamse wijk Pendrecht.

  Pendrecht, Rotterdam
  Burghsluissingel 55-57, 3086 VC
  088 823 2060

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten