Palliatieve zorg Rotterdam e.o.

palliatieve zorg van Aafje

Heeft u recent gehoord dat u of uw naaste niet meer beter wordt? Dit brengt veel emoties teweeg en roept ook vragen op. De palliatief verpleegkundige komt bij u thuis om vragen te beantwoorden en rustig verder te praten.

Palliatieve zorg aanvragen

Bij een palliatief verpleegkundige kunt u terecht met vragen over:

  • ziekte, gevolgen en medicijngebruik
  • begeleiding bij uw behandeling
  • mogelijkheden van zorg bij u thuis
  • symptomen, zoals vermoeidheid en pijn
  • invloed op dagelijks leven, mantelzorgondersteuning
  • aanvraag en gebruik van hulpmiddelen

Kosten

U heeft een indicatie nodig van de Aafje (wijk)verpleegkundige. Met deze indicatie, wordt palliatieve zorg betaald vanuit de Zorgverzekeringswet. Dit betekent dat uw zorgverzekeraar de zorg vergoedt vanuit de basisverzekering. Deze zorg heeft geen invloed op het ‘eigen risico’.

Vraag een indicatie aan

 

Voor u als mantelzorger

Zorgt u voor iemand die niet lang meer te leven heeft/palliatieve zorg ontvangt? Als u even een moment voor u zelf nodig heeft, dan kan een vrijwilliger langskomen om bij uw naaste te zijn. Voor palliatieve zorg Rotterdam kunt u voor meer informatie kijken op www.vtz-rotterdam.nl . Voor palliatieve zorg in de BAR-gemeenten of Drechtsteden, kijkt u op www.hetspectrum.nl.
Onderaan deze pagina vindt u ook een download van de folder 'De stervensfase'. Dit is een uitgave van het Integraal kankercentrum Nederland en biedt informatie voor mensen die betrokken zijn bij een sterfbed.

Direct gesprek aanvragen

Maak online een afspraak via het onderstaande formulier of bel de Aafje klantenservice 088 8 233 233. De palliatief verpleegkundige komt gratis bij u langs en maakt de aanvraag voor u in orde. U heeft geen verwijsbrief nodig van uw huisarts.

Palliatieve zorg aanvragen

Downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten