Wondverpleegkundige

Heeft u een wond die niet of niet goed geneest? De wondverpleegkundige komt gratis bij u thuis om antwoord te geven op uw vragen en om de wond te verzorgen.

Mediq CombiCare organiseert speciaal voor onze Wondregie partners op 22 januari 2018 de informatieve bijeenkomst ‘Leven met een chronische wond’ voor patiënten met een chronische wond. De patiënt en zijn mantelzorger zijn van harte welkom. Tijdens de presentatie van wondverpleegkundige Claudia Kattevilder bespreken we waar patiënten met een chronische wond in het dagelijks leven tegenaan lopen. Ook informeren we u hoe de patiënt en de mantelzorger kunnen meewerken aan een snellere wondgenezing. Via onderstaande link kunnen patiënten en mantelzorgers zich inschrijven.

Maak direct een afspraak

Bijvoorbeeld voor vragen over:

  • medicijngebruik
  • mogelijkheden van zorg bij u thuis
  • invloed op dagelijks leven, mantelzorg ondersteuning
  • hulpmiddelen


Wondzorg

Deze zorg valt onder vergoeding vanuit uw Zorgverzekeraar. De verpleegkundige stelt hiervoor een indicatie. Tijdens het gesprek aan huis, kan de wondverpleegkundige u hier meer over vertellen. 

Direct gesprek aanvragen

Maak online een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen of bel de Aafje klantenservice 088 8 233 233. De wondverpleegkundige komt gratis bij u thuis. U heeft geen verwijsbrief nodig van uw huisarts.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten