Technisch team

Het specialistisch technisch team van Aafje in de thuiszorg.
Ons specialistisch technisch team voert hoog complexe verpleegtechnische handelingen uit en zet specifieke ziekenhuiszorg in de thuissituatie voort. Zij werken intensief samen met medisch specialisten en huisartsen om u de juiste zorg thuis te bieden en maken onderdeel uit van de wijkzorg. Het specialistische technisch team is daarmee dé schakel tussen ziekenhuiszorg en thuiszorg en draagt actief bij aan de juiste zorg op de juiste plek.

Gespecialiseerde verpleegkundigen
Het specialistisch technisch team van Aafje bestaat uit gespecialiseerde verpleegkundigen met een aanvullende opleiding en veelal met ziekenhuiservaring. Het team is onder andere verantwoordelijk voor infuustherapieën, pijnbestrijding, palliatieve sedatie, buikdialyse en specifieke drainzorg in de thuissituatie. Zij richten zich ook op kortdurende zorg in de terminale fase thuis.

Bereikbaarheid
Het specialistisch technisch team werkt zeven dagen in de week en is 24 uur per dag bereikbaar. Het werkgebied van het specialistisch technisch team reikt van Rotterdam en Capelle aan den IJssel tot Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard.

Verwijzing via Huisarts of specialist
Aanmelding voor deze zorg gaat doorgaans via uw huisarts of specialist in het ziekenhuis. Na aanmelding via uw huisarts of transferpunt in het ziekenhuis neemt een verpleegkundige van het specialistisch technisch team contact met u op en maakt een afspraak op een tijdstip dat het u uitkomt.

Meer weten? Lees meer informatie op onze verwijzerssite

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten