Psycholoog

Somber, moeite met concentreren of veel piekeren? De (GZ)psycholoog van Aafje helpt u graag. Op een Aafje locatie of bij u thuis. Een verwijsbrief is niet (altijd) nodig.

Direct een afspraak maken

Bijvoorbeeld bij:

  • sombere of depressieve gevoelens
  • gespannen, angstig, onzeker of veel piekeren
  • moeite met concentreren of dingen onthouden
  • verlies van een dierbare
  • denken aan nare ervaringen

 

Bij de psycholoog

Eerst bespreekt u met de psycholoog wat u ervaart en waar dit mogelijk mee samenhangt. Vertrouwelijke informatie blijft tussen u en de psycholoog. Vervolgens doet de psycholoog zo nodig onderzoek (naar aandacht of geheugen), behandelt stemmings- of psychische klachten of leert u omgaan met uw ziekte of ingrijpende gebeurtenissen.
 

Kosten

Afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw verzekering wordt de behandeling wel of niet vergoed. Informeer bij uw zorgverzekeraar over de mogelijke vergoeding.
 

Direct afspraak maken

Maak online een afspraak door onderstaande formulier in te vullen of bel de Aafje klantenservice 088 8 233 233. Binnen drie werkdagen neemt de psycholoog contact met u op. De afspraak kan binnen een week plaatsvinden. Een verwijsbrief is niet (altijd) nodig. Met een verwijzing van de huisarts of het ziekenhuis kunt u altijd terecht.

Downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten