Palliatief verpleegkundige

Heeft u recent gehoord dat u of uw naaste niet meer beter wordt? Dit brengt veel emoties teweeg en roept ook vragen op. De palliatief verpleegkundige komt gratis bij u thuis om vragen te beantwoorden en rustig verder te praten.

Maak een afspraak

Bijvoorbeeld voor vragen over:

  • ziekte, gevolgen en medicijngebruik
  • begeleiding bij uw behandeling
  • mogelijkheden van zorg bij u thuis
  • symptomen, zoals vermoeidheid en pijn
  • mantelzorgondersteuning
  • hulpmiddelen

 

Gesprek aan huis

De palliatief verpleegkundige komt bij u thuis, in uw vertrouwde omgeving. Voor tips, voorlichting, begeleiding en praktische oplossingen. Ze betrekt ook uw naasten en heeft contact met betrokken hulpverleners.
 

Palliatieve zorg

Deze zorg valt onder vergoeding vanuit uw Zorgverzekeraar. De verpleegkundige stelt hiervoor een indicatie. Tijdens het gesprek aan huis, kan de palliatief verpleegkundige u hier meer over vertellen.

Direct gesprek aanvragen

Maak online een afspraak door onderstaande formulier in te vullen of bel de Aafje klantenservice 088 8 233 233. De palliatief verpleegkundige komt gratis bij u langs en maakt de aanvraag voor u in orde. U heeft geen verwijsbrief nodig van uw huisarts.

Downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten