Fysiotherapeut

De fysiotherapeut leert u zelfstandig bewegen en helpt uw lichaamshouding of beweging verbeteren. Bijvoorbeeld bij Parkinson, een oedeem (vochtophoping), na een ziekenhuisopname of na een amputatie. U oefent in een speciale oefenruimte van Aafje of, indien nodig, bij u thuis. Een verwijsbrief is niet (altijd) nodig.

Let op: Fysiotherapie aan huis is niet mogelijk in Hendrik Ido Ambacht. Bel voor meer informatie met de Aafje Klantenservice 088 8 233 233.

Direct een afspraak maken

Bijvoorbeeld bij:

  • revalidatie na ziekenhuisopname
  • bang, moe of stijf bij bewegen
  • verlies aan kracht of minder conditie
  • moeite met lopen of verplaatsen, thuis of buiten
  • klachten aan spieren en gewrichten
  • vaker vallen

 

Bij de fysiotherapeut

Eerst bespreekt u met de fysiotherapeut uw situatie en stelt u samen behandeldoelen vast. Tijdens de behandeling helpt Aafje u met revalideren, conditieverbetering en meer zelfstandig te bewegen. Ook helpen wij u om te gaan met eventueel verlies van zelfstandigheid.

U doet de oefeningen in een speciale oefenruimte met professionele hulpmiddelen, apparatuur en materiaal binnen handbereik.


Kosten

Afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering wordt de behandeling wel of niet vergoed. Informeer bij uw zorgverzekeraar over de mogelijke vergoeding.


Direct afspraak maken

Maak online een afspraak door onderstaande formulier in te vullen of bel de Aafje klantenservice 088 8 233 233. Binnen drie werkdagen neemt de fysiotherapeut contact op. De afspraak kan binnen een week plaatsvinden. Een verwijsbrief is niet (altijd) nodig. Met een verwijzing van de huisarts of het ziekenhuis kunt u altijd terecht.
 

Downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten