Met hulp van Aafje

Onder de naam 'met hulp van' biedt Aafje u een breed aanbod aan diensten aan huis; u bestelt eenvoudig online of telefonisch!

Gemaksdiensten aan huis
Met hulp van Aafje is een bemiddelingsservice voor particuliere diensten aan huis voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken. Alle diensten die het dagelijks leven voor u zo aangenaam mogelijk maken vindt u bij Met hulp van Aafje op één online platform. Voor uiterlijke verzorging, cursussen, hulp bij het klussen, administratie, gezondheid en maaltijden aan huis staan de dienstverleners voor u klaar. U kunt via de website zelf uw aanvraag bij de dienstverlener naar keuze indienen. Hebt u liever dat wij dat voor u doen, neem dan contact met ons op!

Betrouwbaar & professioneel
Neemt u een dienst van Met hulp van Aafje af, dan weet u dat deze door een professionele dienstverlener wordt uitgevoerd. Wij selecteren alle dienstverleners zorgvuldig voor u en onderhouden nauw contact met hen.

Eenvoudig geregeld, ook online

  • Ga naar www.methulpvanaafje.nl of bel 088 648 1616
  • Kies uw dienst en dienstverlener
  • Geef uw voorkeur van dagen aan
  • De dienstverlener neemt contact met u op en stemt verdere wensen met u af

Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes.

Bezoek Met hulp van Aafje

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten