Vacature: Gastvrouw of -heer

Bent u graag gastvrouw/-heer?

De bewoners van Aafje waarderen uw inzet enorm!

Ook bij u in de buurt wonen mensen die wat extra aandacht of hulp bij het invullen van een zinvolle dag kunnen gebruiken.  Vindt u het leuk om met ouderen te werken, hen te begeleiden bij de activiteiten en/of te helpen tijdens de maaltijden? Dan bent u degene die we zoeken! 


Over Aafje
Bij Aafje draait alles om mensen; mensen die bij Aafje wonen, mensen die zorg van Aafje krijgen, mensen die bij Aafje werken, mensen die hun tijd vrijwillig geven en mensen die hun naasten aan Aafje toevertrouwen. Deze mensen en hun verhalen vormen de basis voor de bedoeling van Aafje: mijn verhaal gaat verder. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. Bij Aafje werken ruim 1.500 vrijwilligers, 4.500 medewerkers en 900 stagiaires. Samen staan zij elke dag klaar om onze ruim 11.000 klanten de zorg te geven, die we onze eigen ouders ook toewensen.

"Vrijwilligers kunnen de ruimte pakken om van betekenis te zijn voor anderen
en daadwerkelijk waarde aan het leven van onze klanten toevoegen."

Wij zoeken
Bent u klantvriendelijk, geduldig, kunt u samenwerken met anderen en helpt u uw naaste graag bij het invullen van een zinvolle dag?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en flexibele vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen in de huiskamers en/of ontmoetingsruimte en die graag met ouderen werken.

U helpt mee met koffíe/thee zetten, gezamenlijk de krant lezen, begeleiden bij en het ondernemen van verschillende activiteiten naar behoefte van de bewoners en het ondersteunen tijdens de maaltijden. Verder draagt u bij aan een gezellige sfeer. Dit alles onder begeleiding van onze (welzijns)gastvrouwen, cateringmedewerkers en/of de verpleging.

U bent

  • Klantgericht
  • Graag in contact met ouderen
  • Iedere week een dagdeel beschikbaar (dag en tijd in overleg)
  • U heeft enige kennis van dementie of bent bereid om dit te leren
  • Beheerst de Nederlandse taal


Wij bieden
Vrijwilligerswerk in de (eigen) buurt geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een leuke werkplek en zinvolle tijdsbesteding. U bent betrokken bij buurtbewoners en uw werk is vlak bij huis. Verder bieden we een reis- en onkostenvergoeding, mogelijkheid tot scholing, jaarlijks vrijwilligersevent, kerstattentie en een WA verzekering.

Aanmelden/ Vragen?
Enthousiast geraakt? Meld u gelijk aan via het aanmeldformulier voor vrijwilligers.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten