Aafje Coöperatie

Aafje Coöperatie is A&F Coöperatie geworden

Groei brengt automatisch verandering en vernieuwing met zich mee. Vier jaar geleden begonnen we vol goede moed en enthousiasme samen met P.BELL & Friends aan ons avontuur met de oprichting van Aafje Coöperatie. Nieuwe en innovatieve zorgformules opzetten in de ouderenzorg voor mensen met een kleine beurs. Zorgvilla Tante Toos en De Dienstbode waren geboren.

Nu gaat Aafje Coöperatie een nieuwe fase in, want ook Fundis gaat in ons werkgebied Zorgvilla Tante Toos en De Dienstbode introduceren. Fundis treedt toe als lid in de Coöperatie. In dit filmpje vertelt Guido Blom, directeur Fundis, hier meer over.

Vanaf heden gaat Aafje Coöperatie verder onder de naam A&F Coöperatie en zal werkzaam zijn in het werkgebied van Stichting Aafje en Fundis. In deze werkgebieden zal A&F Coöperatie de zorgformules verder uitbouwen en de zorgondernemers begeleiden.

Visie

In 2030 zijn er meer dan twee miljoen 75-plussers. De uitdaging voor de toekomst is duidelijk en helder: een enorme groei in vraag naar zorg en ondersteuning. Daarom heeft A&F Coöperatie De Dienstbode en Zorgvilla tante Toos ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het in 2030 inderdaad een feestje wordt om zorg te geven én zorg te krijgen.

  • De Dienstbode is het antwoord voor mensen met een lichte tot matige zorgvraag, die vanuit de vertrouwde thuisomgeving graag zelf de regie houden over hun zorg en de gezelligheid dicht bij huis zoeken. Met 40 anderen maken zij gedurende de dag gebruik van de diensten en zorg van hun eigen Dienstbode.
  • Zorgvilla tante Toos is gebaseerd op het concept van kleinschalig wonen met persoonlijke aandacht, lekker eten, goede zorg en vooral veel gezelligheid voor 16-19 mensen met dementie.

A&F Coöperatie is een ondernemende coöperatieve vereniging opgericht voor de gewone mens zonder eigen vermogen of goed pensioen. Voor deze mensen gaat A&F Coöperatie aan de slag. Met nieuwe concepten; kleinschalig, gemoedelijk en bovenal toegankelijk en betaalbaar. Met minder bureaucratie, meer ondernemerschap en altijd het beste voor bewoners. Dat is A&F Coöperatie.

Contact

Sietske van Duren, Directeur A&F Coöperatie
0612536087

 

Website Aafje Coöperatie