De toekomst van de ouderenzorg

Interview met Guy Buck over het antwoord op de vraag: wat is er nodig om de ouderenzorgorganisatie van morgen te worden?

 

Afbeelding guy over de ouderenzorg van morgen1

Guy Buck (Voorzitter Raad van Bestuur) geeft in een interview aan ‘Morgens magazine’ antwoord op de vraag: wat is er nodig om de ouderenzorgorganisatie van morgen te worden?

Guy vertelt over de ontwikkelingen en de vertaling naar inhoudelijke richtingen: “Aafje geeft de veranderingen naar de ouderenzorg van morgen handen en voeten met behulp van de zes V’s:

Bekijk het filmpje (2 minuten) of lees het hele interview in Morgens magazine.

Het interview maakt deel uit van een serie gesprekken met bestuurders en andere gezichtsbepalende personen in de zorgsector over de ouderenzorg van Morgen. Hierbij kijken we zowel naar ontwikkelingen in de sector voor de komende vijf tot tien jaar als naar de situatie van vandaag, om vervolgens te bepalen wat er nodig is om van vandaag naar morgen te bewegen.


Aafje is Beste werkgever tot en met 2020
Voor het derde jaar heeft Aafje in mei meegedaan aan het MedewerkersBelevingsOnderzoek van onafhankelijk onderzoeksbureau Effectory. Aafje medewerkers beoordelen Aafje hoger dan haar branchegenoten. Het keurmerk 'Beste Werkgever' is voor het eerst door Aafje verdiend. ​Tot en met 2020 mag Aafje zich "beste werkgever 2019 - 2020" noemen.
 

Lees meer over het keurmerk

 

 

 

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten