Uitnodiging opening Aafje Smeetsland

Geachte relatie,

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de feestelijke opening van het volledig vernieuwde psychogeriatrisch expertisecentrum voor specialistische zorg, behandeling en wonen, Aafje Smeetsland. Na een periode van 4 jaar is de verbouwing helemaal afgrond. En dat willen wij graag samen met u vieren. U bent daarom van harte welkom op maandag  5 juni om 09.30 uur in het restaurant van Smeetsland aan de Pietersdijk 60, 3079 TD in Rotterdam. Wethouder Buijt zal de feestelijke openingshandeling verrichten. Guy Buck, voorzitter Raad van Bestuur Aafje, zal de wethouder hierin terzijde staan. 

Wij hopen dat u bij deze feestelijke bijeenkomst aanwezig kunt zijn en horen graag of wij op uw komst mogen rekenen. Inschrijven kan via onderstaand aanmeldformulier.

Wij ontvangen u graag op maandag 5 juni aanstaande!

 

Aanmelden voor de opening

"*" indicates required fields

Over Aafje Smeetsland

Aafje Smeetsland is de laatste jaren uitgegroeid tot een expertisecentrum voor specialistische zorg, behandeling en wonen voor ouderen met dementie in combinatie met andere geestelijke of lichamelijke beperkingen. De locatie biedt diverse gespecialiseerde zorgprogramma’s aan zoals D-ZEP (dementie met zeer ernstig probleemgedrag), Gerontopsychiatrie en Korsakov. Ouderen met dementie kunnen hier ook terecht voor PG-revalidatie, overbruggingszorg en crisiszorg. Aafje Smeetsland verzorgt ook spoedopnames van ouderen met dementie.bij crisissituaties thuis. 

Aafje Smeetsland ligt in het rustige deel van IJsselmonde, in de buurt van het Maasstad ziekenhuis, vlakbij groene plantsoenen en de Zevenbergse dijk. De locatie beschikt over 225 eenpersoons studio’s en vele faciliteiten.